"Anomalous" participa en el Soho International Film Festival de NYC

El thriller psicològic d'Hugo Stuven

El thriller psicològic d'"Anomalous", d'Hugo Stuven ha estat seleccionat en el Soho International Film Festival que se celebra del 6 al 12 de juny a Nova York.
 
David (Edgar Fox) és un jove esquizofrènic que se sent amenaçat per una presència incapaç de definir. El seu psiquiatre, el doctor Friedhoff (Lluís Homar), conscient que no aconsegueix fer passos endavant amb la seva teràpia, decideix sotmetre'l a una nova teràpia: gravar-se en vídeo durant una setmana. Set dies de la seva vida quotidiana per captar a través de la càmera aquesta presència que diu el pacient que el persegueix. Amb aquest mètode, el psicòleg vol demostrar al pacient que tot el que li passa és fruit de la imaginació de la seva ment malalta i distorsionada, fins que arriba Maia (Christy Escobar), una misteriosa agent de l'FBI.
 
La pel·lícula s'ha rodat en anglès i està ambientat a Nova York, tot i que també hi ha localitzacions d'altres ciutats americanes i espanyoles. El rodatge combina tan la narrativa clàssica (càmera en trípode, petits moviments de grua, tràvelings) com la més informal, feta amb la càmera en mà que són totes les gravacions que fa en David com a teràpia.  Stuven comenta que "era important mirar d'expressar el millor possible com els personatges aprofundeixen en els mecanismes de la ment i la memòria".
 
Tant per Edgar Fox com per Christy Escobar és la seva primera pel·lícula. Stuven conclou que "a la pel·lícula hi ha una frase de Sèneca que pot definir-la molt bé: "Una persona que se sent culpable es converteix en el seu propi botxí".
 
El llargmetratge d'"Anomalous" va obtenir el premi de bronze en el Festival Worldfest-Houston International Film & Video Festival, en la categoria de suspens/thriller d'aquest any. És una producció de Numérica Films i Visionatv amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, el suport de l'ICAA i el finançament de l'ICO.
 
Fitxa artística i tècnica:
 
Direcció: Hugo Stuven Casasnovas
Guió: Hugo Stuven, David Zurdo i Fernando Acevedo
Producció executiva: Pablo García, Antonio Stolle, Iñigo Marco i Ferran Cera
Producció: Miguel Ángel Bernardeau i Miguel Torrente
Intèrprets: Lluís Homar (Robert Hemett Friedhoff), Cristy Escobar (Maia Kesington), Edgar Fox (David Jacobs), Adria Argona (Kate Grani) i Ben Temple (capità), entre d'altres.
Direcció de fotografia: Pablo Rosso
Música: Sergio Giménez

 
 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut