"Animals" al "Sala 33"

Nou cicle "Que gran que és ser jove"

Diumenge, 5 de juny, el "Sala 33" estrena un nou cicle: "Que gran que és ser jove", amb una proposta del director Marçal Forés: "Animals", que es va poder veure a les 22.30, pel 33.   
 
"Animals" és una història d'amor adolescent, de sacrifici, de la tragèdia de dos mons enfrontats, on el poder de la fantasia difumina els seus límits amb la realitat... i en què la mort és el resultat final, tan temptador com inevitable.

La trama ens parla d'en Pol, un adolescent que viu amb el seu germà, estudia Secundària a l'Institut Britànic i té un secret: Deerhoof, un tendre ós de peluix que pensa, que es mou i amb qui comparteix els millors moments. La seva vida transcorre amb normalitat fins que apareix Ikari, un enigmàtic alumne de qui en Pol queda fascinat. Una mort inexplicable i una sèrie d'estranys esdeveniments transformen l'afable vida d'estudiant en una aventura fantàstica que absorbeix els seus protagonistes. El director va seduir l'actor britànic Martin Freeman per representar el paper del professor del centre on estudia en Pol i serveix per mostrar la diferència generacional que hi ha entre el professor i l'alumne. Martin Freeman se'l coneix pel paper de Dr. Watson en la sèrie de la BBC de "Sherloch Holmes"; també és Bilbo Baggins al "Hobbit" i el professor d'història de l'art en la sèrie "Fargo". "Animals" és un producte seductor i atractiu, un drama clàssic, atemporal i universal narrat amb una proposta visual que es basa en els referents habituals dels joves d'avui en dia, el manga, els còmics i els videojocs.

L'"opera prima" de Forés va guanyar la Menció d'Honor en llargmetratge de ficció a l'Austin Gay & Lesbian International Film Festival (Texas, EUA), el Premi Sant Jordi a millor "opera prima" i el premi a millor pel·lícula de ficció al Toronto Inside Out Lesbian and Gay Film and Video Festival, tots tres l'any 2013. És una producció d'Escándalo Films en producció associada amb Televisió de Catalunya, amb la participació de TVE i el suport d'ICEC i ICCA.
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Marçal Forés
Guió: Enric Pardo, Marçal Forés i Aintza Serra
Producció executiva: Sergi Casamitjana, Aintza Serra i Lita Roig
Producció delegada: Cruz Rodríguez
Intèrprets: Oriol Pla (Pol), Augustus Prew (Ikari), Dimitri Leonidas (Marc), Roser Tapias (Laia), Javier Beltran (Llorenç), amb la col·laboració especial de Martin Freeman (Albert)
Música original: Natalie Ann Holt
Direcció de fotografia: Eduard Grau
 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut