"Ahora o nunca", a la gran pantalla

Divendres 19 de juny arriba a les pantalles l'última pel·lícula dirigida per Maria Ripoll, "Ahora o nunca"

Aquesta comèdia romàntica protagonitzada per Dani Rovira, Jordi Sánchez i María Valverde és una trepidant història que combina cinema d'acció, d'aventures, "road-movie", western, drama i èpic amb una pàtina molt actual i local.
 
"Ahora o nunca" és una pel·lícula coral amb un plantejament gamberro que el separa de la cursileria i l'apropa al que és políticament incorrecte, en què els tòpics agafen molta importància i, duts a l'extrem, provoquen que ens hi sentim fortament identificats. 
 
Maria Ripoll comenta que "en temps difícils, l'única cosa que ens queda és l'amor.  Aquesta pel·lícula és pur romanticisme i pur amor." A més, afegeix que... "és veritat que els espanyols tenim aquesta característica, que fem rebombori allà on anem: ja sigui pel to de veu, el costum de petonejar-nos i abraçar-nos a tort i a dret o de provar de parlar un idioma estranger parlant el castellà més a poc a poc i alçant la veu de forma exagerada. La pel·lícula fa que ens riguem de nosaltres mateixos".
 
És una producció de Zeta Cinema, Atresmedia Cine amb la participació de Televisió de Catalunya i Canal+
 
Sinopsi:
L'Eva i l'Àlex són una parella que al cap de tres anys d'estar compromesos decideixen casar-se allà on es van enamorar, un petit poble del camp a Anglaterra. El que no saben és que el que inicialment sembla una meravellosa idea romàntica es transformarà en un autèntic infern a partir del moment que una vaga de controladors aeris impedeixi que el nuvi i part dels convidats del nuvi es reuneixin amb la núvia i el seu seguici, que els espera al bucòlic poble anglès.
 

Equip tècnic i artístic:
 
Direcció: Maria Ripoll
Guió: Jorge Lara i Francisco Roncal
Producció: Mikel Legarza i Mercedes Gamero
Producció executiva: Jaime Ortiz de Artiñano
Intèrprets: Dani Rovira (Àlex), María Valverde (Eva), Clara Lago (Tatiana), Melody Ruiz (Irene), Jordi Sánchez (Fermín), Joaquim Núñez (Santiago), Gracia Olayo (Caritina) i Yolanda Ramos (Nines), entre d'altres.
Director de fotografia: Pau Esteve Birba
Música: Simon Smith
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut