Anar a la navegació principal
 • DESPRÉS DE LA PLUJA.

  El telefilm "DESPRÉS DE LA PLUJA" coproduït per Televisió de Catalunya amb Diagonal Televisió, Ficción Producciones i TVG ha estat seleccionat per la secció oficial a concurs ZOOMTV, del Festival Europeu de Tvmovies ZOOM IGUALADA, que tindrà lloc del 7 a l'11 de novembre del 2007.

 • LA ZONA, PREMI DE LA CRÍTICA A TORONTO

  LA ZONA, llargmetratge que té la participació de Televisió de Catalunya, ha obtingut el Premi de la crítica internacional (FIPRESCI) en la 32a EDICIÓ DEL FESTIVAL DE TORONTO.

 • "BARCELONA, UN MAPA"

  L'última pel·lícula de Ventura Pons, "Barcelona, un mapa", participa en la categoria de Cinema Contemporani del Món al Festival de Toronto. Televisió de Catalunya participa en aquest llargmetratge d'Els Films de La Rambla que té com a principals intèrprets Núria Espert, Josep Maria Pou, Rosa Maria Sardà, Jordi Bosch i María Botto.

 • "jo", DE RAFA CORTÉS, AL FESTIVAL DE TORONTO

  La coproducció de Televisió de Catalunya amb Escándalo Films, Fausto Producciones i La periférica productions participa en l'apartat de Cinema d'Avantguarda al Festival Internacional de Toronto.

 • "LA ZONA" AL FESTIVAL DE TORONTO

  El llargmetratge "La Zona" serà present al Festival de Toronto dins del Discovery Programme. La pel·lícula, en què col·labora Televisió de Catalunya, està basada en un conte de Laura Santullo dirigida per Rodrigo Plá.

 • ESTRENA "PACTAR AMB EL GAT"

  Divendres 7 de setembre, es va estrenar la pel·lícula de Joan Marimón "Pactar amb el gat", una coproducció de Televisió de Catalunya amb Fermín Marimón, Barton Films i Createl.

 • "JO, EL DESCONEGUT", FORA DE CONCURS AL FESTIVAL DE TOLOSA

  "Jo, el desconegut" ha estat escollida per inaugurar el Festival de Cine Espanyol de Tolosa (França) tot i ser un telefilm pensat específicament per a la televisió.

 • "CAL TROBAR LA SARA"

  (emesa dissabte 15 de setembre) Tot just recuperada de la ganivetada a la cara que li va fer Nadim, el seu company sentimental, Armelle, una infermera francesa, emprèn la tasca de retrobar la seva filla, sostreta per Nadim.

 • "EL DARRER SENYOR DELS BALCANS s'emetrà l'11 de setembre

  "El darrer senyor dels Balcans" narra la història d'una saga familiar el protagonista de la qual és en Zülfikâr, descendent d'una antiga família turca.

 • PARTICIPACIÓ AL FESTIVAL DEL FILM DE LOCARNO

  Televisió de Catalunya present al Festival del Film de Locarno a través de dues pel·lícules: "LO MEJOR DE MÍ" i "LO BUENO DE LLORAR"

 • FESTIVAL DE VENÈCIA

  Tres pel·lícules en què ha col·laborat Televisió de Catalunya han estat seleccionades per participar en diferents seccions del Festival de Venècia. EN LA CIUDAD DE SILVIA, EL SILENCI ABANS DE BACH, ANDALUSIA

 • CM-167

  Aquest mes d'agost es roda el telefilm CM 167, una coproducció de TVC amb Drimtim Entertainment, Gestmusic Endemol i Antena 3 TV. (per llegir més cliqueu sobre el títol)

 • EL MEU ÚLTIM ESTIU AMB MARIAN

  Una comèdia del director valencià, Vicente Monsonis, que ens fa navegar a bor d'un veler per la Mediterranea explicant històries d'amor i de desamor. (Emesa el 19/04/08)

 • PRESUMPTES IMPLICATS

  Comèdia urbana que parteix d'un bon conflicte i on el discurs és molt clar. Una colla d'amics que formen part d'un equip de futbol sala que sempre perd arruïnen la vida d'un membre de l'equip rival que sempre guanya, i l'hi refan sense que ell se n'adoni.

 • FESTIVAL DE ROMA

  Dues coproduccions internacionals de Televisió de Catalunya han estat seleccionades pel RomaFictionFest. Dins de l'apartat TV Movies, La Forastera, un telefilm, "thriller" psicològic, dirigit per José Pinheiro, coproduït per Diagonal Televisió i Dune. Al mateix festival està programada Caravaggio, "biopic" del pintor, coproduïda amb Titania Produzioni, ICC i la RAI.

Presentació de projectes