Dimecres, a les 22.30, al 33

"Favorits", la primera coproducció de TV3, À Punt Mèdia i IB3

"Favorits" explica les històries més impactants, emocionants, curioses i divertides que ofereix el món dels continguts digitals i les iniciatives innovadores. Una proposta en què els protagonistes són les persones, no la tecnologia. L'internet de les persones enfront de l'internet de les coses

"Favorits" és un programa de televisió d'entreteniment que busca sorprendre l'espectador. El programa fa una selecció dels continguts més sorprenents sorgits d'internet. Descobriran gent extraordinària, personatges curiosos que s'amaguen darrere les xarxes socials, les campanyes més creatives i els fenòmens de massa i les iniciatives solidàries sorgides de les xarxes, una part essencial de cada emissió i una fórmula per convertir el programa en un espectacle visual.

En cada programa es fan tres reportatges amb un enfocament entretingut, d'una empresa, startup o iniciativa, en què s'explica d'on sorgeix, el seu desenvolupament i implantació, tot plegat acompanyat de declaracions dels protagonistes.

El programa no té presentador, però sí un narrador que se situa en el punt de vista de l'espectador, capaç d'aportar les seves idees, de fer broma o de ser crític. És una veu amb personalitat, al 33: la de l'actor Pep Plaza.

"Favorits" és la primera coproducció de TV3, À Punt Mèdia i IB3.