• Favorits - 30/12/2019
  Veure vídeo

 • Favorits - 11/09/2019
  Veure vídeo

  Favorits - 11/09/2019

  Una festa postapocalíptica al mig del desert. Un home que fa musculació sense pesos. Una nena a qui internet li ha canviat la vida. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits.

  Balears: Un pare i un fill mallorquins que planten cara al Parkinson amb música.
  Valencia: Un atleta capaç de construir-se la seva pròpia pròtesi.
  Catalunya: Dues instagramers que han aconseguit ressò amb el seu humor feminista

  Una festa postapocalíptica al mig del desert. Un home que fa musculació sense pesos. Una nena a qui internet li ha canviat la vida. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits. Balears: Un pare i un fill mallorquins que planten cara al Parkinson amb música. Valencia: Un atleta capaç de construir-se la seva pròpia pròtesi. Catalunya: Dues instagramers que han aconseguit ressò amb el seu humor feminista

 • Favorits - 04/09/2019
  Veure vídeo

  Favorits - 04/09/2019

  Una fotògrafa de viatges que no surt de casa perquè té agorafòbia Un astronauta de 5 anys. Persones capaços de crear unes obres en tres dimensions que fan molt de vertigen. Aquests i d'altres personatges increïbles, en aquest capítol de Favorits.

  Balears: Un submarinista que porta una càmera per anar documentant tot el que veu sota l'aigua.
  Valencia: Els creadors de la impressora de cases.
  Catalunya: La història de la noia sorda que s'ha convertit en una de les millors pilots de drons del món

  Una fotògrafa de viatges que no surt de casa perquè té agorafòbia Un astronauta de 5 anys. Persones capaços de crear unes obres en tres dimensions que fan molt de vertigen. Aquests i d'altres personatges increïbles, en aquest capítol de Favorits. Balears: Un submarinista que porta una càmera per anar documentant tot el que veu sota l'aigua. Valencia: Els creadors de la impressora de cases. Catalunya: La història de la noia sorda que s'ha convertit en una de les millors pilots de drons del món

 • Favorits - 28/08/2019
  Veure vídeo

  Favorits - 28/08/2019

  Un home que va adoptar un ós. Un noi que travessa el món en bicicleta. Un gat "youtuber" que fa uns sorollets adorables. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits.

  Balears: Un pagès balear que ha creat un invent que ha cridat l'atenció de la NASA.
  Valencia: Una empresa valenciana que està instal·lant els seus horts en restaurants.
  Catalunya: Pots decidir fer-te cíborg i convertirte en autor de la teva vida implantant-te tecnologia.

  Un home que va adoptar un ós. Un noi que travessa el món en bicicleta. Un gat "youtuber" que fa uns sorollets adorables. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits. Balears: Un pagès balear que ha creat un invent que ha cridat l'atenció de la NASA. Valencia: Una empresa valenciana que està instal·lant els seus horts en restaurants. Catalunya: Pots decidir fer-te cíborg i convertirte en autor de la teva vida implantant-te tecnologia.

 • Favorits - 21/08/2019
  Veure vídeo

  Favorits - 21/08/2019

  Un home capaç de nedar 12 hores seguides encara que el mosseguin piranyes. Un pallasso nòmada i un home que ha plantat 100.000 arbres amb les seves pròpies mans. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits.

  Balears: Un videojoc per aprendre a dominar els pronoms febles.
  Valencia: Un nen que pot arribar a ser un geni de la robótica.
  Catalunya: Una empresa catalana que ha conquerit l'escena internacional des de Barcelona.

  Un home capaç de nedar 12 hores seguides encara que el mosseguin piranyes. Un pallasso nòmada i un home que ha plantat 100.000 arbres amb les seves pròpies mans. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits. Balears: Un videojoc per aprendre a dominar els pronoms febles. Valencia: Un nen que pot arribar a ser un geni de la robótica. Catalunya: Una empresa catalana que ha conquerit l'escena internacional des de Barcelona.

 • Favorits - 14/08/2019
  Veure vídeo

  Favorits - 14/08/2019

  El Tarantino ugandès. Un pare que aprèn a dissenyar pròtesis oculars per la seva filla. Un nen que quan s'avorreix dissenya aplicacions. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits.

  Balears:Un divulgador científic eivissenc, amb una gran repercussió a xarxes.
  Valencia: Una aplicació per lluitar contra el masclisme de les cançons.
  Catalunya: Un il·lustrador que ha aconseguit l'èxit internacional des de Barcelona

  El Tarantino ugandès. Un pare que aprèn a dissenyar pròtesis oculars per la seva filla. Un nen que quan s'avorreix dissenya aplicacions. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits. Balears:Un divulgador científic eivissenc, amb una gran repercussió a xarxes. Valencia: Una aplicació per lluitar contra el masclisme de les cançons. Catalunya: Un il·lustrador que ha aconseguit l'èxit internacional des de Barcelona

 • Favorits - 07/08/2019
  Veure vídeo

  Favorits - 07/08/2019

  Una colla d'amics que salten d'un avió amb un cotxe. La història d'un paralític que s'ha convertit en un superhome. L'home que no necessita respirar per seguir viu. Aquests i d'altres personatges increïbles, en aquest capítol de Favorits.

  Balears: Dos nois que s'han proposat netejar els aceans amb una paperera.

  Valencia: Una aplicació que busca a Jesucrist pels carrers.

  Catalunya: El cas d'un productor que ha canviat les estrelles del cinema per les estrelles de YouTube.

  Una colla d'amics que salten d'un avió amb un cotxe. La història d'un paralític que s'ha convertit en un superhome. L'home que no necessita respirar per seguir viu. Aquests i d'altres personatges increïbles, en aquest capítol de Favorits. Balears: Dos nois que s'han proposat netejar els aceans amb una paperera. Valencia: Una aplicació que busca a Jesucrist pels carrers. Catalunya: El cas d'un productor que ha canviat les estrelles del cinema per les estrelles de YouTube.

 • Favorits - 31/07/2019
  Veure vídeo

  Favorits - 31/07/2019

  Una youtuber plena d'alegria lluitant contra una malaltia letal. Un home capaç de cremar el seu paracaigudes en plena caiguda lliure. L'Enciclopèdia que recull les cartes dels migrants. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits.

  Balears: Una cabina de fusta pensada per acabar amb el càncer de pell.
  Valencia: La revista digital dels Youtubers valencians.
  Catalunya: El futbol femení també guanya a les xarxes socials.

  Una youtuber plena d'alegria lluitant contra una malaltia letal. Un home capaç de cremar el seu paracaigudes en plena caiguda lliure. L'Enciclopèdia que recull les cartes dels migrants. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits. Balears: Una cabina de fusta pensada per acabar amb el càncer de pell. Valencia: La revista digital dels Youtubers valencians. Catalunya: El futbol femení també guanya a les xarxes socials.

 • Favorits - 24/07/2019
  Veure vídeo

  Favorits - 24/07/2019

  Un avi de més de 90 anys que no para de fer esport. Un grup de dansa que ballen penjats d'un gratacels. Un noi que caça tempestes. Un senyor que adopta peixos. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits.

  Balears: Uns amics balears que han creat una app per ajudar a fer unes fotos
  extraordinàries.
  Valencia: Els constructors d'apartaments al mig del mar.
  Catalunya: La fotògrafa de plats tant provocatius que quasi semblen eròtics.

  Un avi de més de 90 anys que no para de fer esport. Un grup de dansa que ballen penjats d'un gratacels. Un noi que caça tempestes. Un senyor que adopta peixos. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits. Balears: Uns amics balears que han creat una app per ajudar a fer unes fotos extraordinàries. Valencia: Els constructors d'apartaments al mig del mar. Catalunya: La fotògrafa de plats tant provocatius que quasi semblen eròtics.

 • Favorits - 17/07/2019
  Veure vídeo

  Favorits - 17/07/2019

  La història d'un superheroi de 5 anys que ajuda els sense sostre. Un bebè que fa tutorials de cuina, i un daltònic que veu els colors per primer cop. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits.

  Balears: Un artista que va penjar la seva obra a Instagram i ha acabat pintant per Madonna i pel Papa.
  Valencia: El futur de l'arquitectura, la realitat virtual als edificis.
  Catalunya: L'enginyer que grava tots els detalls dels seus viatges en 4K.

  La història d'un superheroi de 5 anys que ajuda els sense sostre. Un bebè que fa tutorials de cuina, i un daltònic que veu els colors per primer cop. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits. Balears: Un artista que va penjar la seva obra a Instagram i ha acabat pintant per Madonna i pel Papa. Valencia: El futur de l'arquitectura, la realitat virtual als edificis. Catalunya: L'enginyer que grava tots els detalls dels seus viatges en 4K.

 • Favorits - 10/07/2019
  Veure vídeo

  Favorits - 10/07/2019

  Una fotògrafa surfista que vol capturar l'onada que va matar el seu pare. L'estranya tradició japonesa d'espantar nens per Cap d'Any. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits.

  Balears: Un crupier eivissenc premiat per la NASA.
  Valencia: El cas d'un adolescent que estudia per ser gamer profesional.
  Catalunya: La model que lluita per trencar els estereotips de la moda.

  Una fotògrafa surfista que vol capturar l'onada que va matar el seu pare. L'estranya tradició japonesa d'espantar nens per Cap d'Any. Aquests personatges i d'altres històries en aquest capítol de Favorits. Balears: Un crupier eivissenc premiat per la NASA. Valencia: El cas d'un adolescent que estudia per ser gamer profesional. Catalunya: La model que lluita per trencar els estereotips de la moda.

 • Favorits - 03/07/2019
  Veure vídeo

  Favorits - 03/07/2019

  Un holandès capaç d'estar dues hores enterrat en gel, sense que la temperatura del seu cos baixi, i un senyor que esquia per teulades... Aquests personatges i molts més en aquest capítol de Favorits.

  Balears: La història del ballarí que amb la tecnologia crea espectacles únics.
  Valencia: El cas d'una divulgadora valenciana que se la té jurada a les pseudociències
  Catalunya: L'aplicació que ajuda a localitzar plantes que generen al·lèrgia i ens guia per descobrir les rutes per esquivar-les.

  Un holandès capaç d'estar dues hores enterrat en gel, sense que la temperatura del seu cos baixi, i un senyor que esquia per teulades... Aquests personatges i molts més en aquest capítol de Favorits. Balears: La història del ballarí que amb la tecnologia crea espectacles únics. Valencia: El cas d'una divulgadora valenciana que se la té jurada a les pseudociències Catalunya: L'aplicació que ajuda a localitzar plantes que generen al·lèrgia i ens guia per descobrir les rutes per esquivar-les.

 • Favorits - 26/06/2019
  Veure vídeo

  Favorits - 26/06/2019

  En el segon capítol veiem una porqueta pintora i una gallina que porta una càmera al cap. També unes àvies que estan recuperant la cuina japonesa. I, des de les Balears, un jove que supera les fòbies que té gràcies a la realitat virtual. Des del País Valencià, la intel·ligència artificial ja serveix per preparar oposicions i, des de Catalunya, un pagès capaç d'inventar un cotxe submergible.

  En el segon capítol veiem una porqueta pintora i una gallina que porta una càmera al cap. També unes àvies que estan recuperant la cuina japonesa. I, des de les Balears, un jove que supera les fòbies que té gràcies a la realitat virtual. Des del País Valencià, la intel·ligència artificial ja serveix per preparar oposicions i, des de Catalunya, un pagès capaç d'inventar un cotxe submergible.

 • Favorits - 19/06/2019
  Veure vídeo

Anar al contingut