Oriol Parreño presenta "Fake Night". Ell és el director d'un programa de televisió i té la missió de fer història. Però tots sabem que no serà així. En cada programa, una entrevista impossible on es barregen realitat i ficció.

Assistim a les reunions de guió i descobrim com es cou la preparació del programa. Veiem com l'Oriol s'imagina l'entrevista, com projecta situacions fictícies, que l'espectador veu, però que per impossibles, fora del comú, ridícules o inèdites, no es poden portar a la realitat.
 
El programa compta amb molt d'humor i la complicitat del personatge entrevistat que entra en el joc d'una entrevista molt diferent, de to quan cal irreverent, disruptiu, però també sincer i còmplice.

"Fake Night" compta amb molts "cameos" i seqüències de ficció amb personatges coneguts pel gran públic de tots els àmbits de la societat. 

En cada programa anirem descobrint el presentador, un personatge peculiar, el més semblant al nostre particular Woody Allen, el cap que ningú voldria tenir però que ningú s'atreveix a contradir. 
 

Anar al contingut