Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Estrenem el late impossible

Les 10 frases de Santi Millán a "Fake night"

Descobrim l'altra cara de l'actor i presentador gràcies a l'esbojarrada entrevista d'Oriol Parreño

Santi Millán ha estat el primer famós que ha visitat "Fake night" i s'ha sotmès a l'entrevista impossible de l'Oriol Parreño, on realitat i ficció es barregen de forma hilarant. Precisament l'originalitat de l'entrevista, irreverent i disruptiva, però també sincera i còmplice, ens han permès conèixer una mica millor Santi Millán, un actor i presentador molt estimat a TV3 i amb una trajectòria plena d'èxits a l'esquena. Aquí hem resumit algunes de les millors intervencions.

L'inici de tot

La passió de Sant Millán pel teatre comença quan tenia només 10 anys i neix d'una forma molt natural.

"Vaig entrar al món del teatre una mica per casualitat. Jo jugava a bàsquet i estaven buscant gent per la funció de final de curs. No sé per què, però m'hi vaig apuntar. M'ho vaig passar molt bé. I després la gent em deia: 'Ho fas molt bé!' I vaig pensar, doncs anem tirant per aquí."

La companyia on va créixer

La seva carrera professional comença amb 18 anys a La Cubana, una companyia que ha marcat la seva trajectòria i el seu caràcter:

"La meva forma d'entendre la feina i d'entendre molts aspectes de la vida estan condicionats per La Cubana."

Millán conversa amb Parreño amb cartells de fons d'espectacles de La Cubana
Millán ha repassat el seu pas per La Cubana

Canvi de rumb

Després de 10 anys molt intensos a la companya, Millán va decidir deixar el teatre i iniciar una nova etapa per estar més amb la família.

"El plantejament vital se'm feia cada cop més dur. Les gires eren interminables, no passaves mai per casa."

Passió per pedalar

Una de les facetes que més li coneixem és la d'amant del ciclisme. El que va començar com una distracció amb els amics per Menorca ha acabat sent la seva gran afició.

"T'ajuntes amb mala gent i al final, un per l'altre, et diuen que 'no hi ha collons' i acabes pedalant al desert del Sàhara."

Un carisma natural

Quines són les claus del seu èxit? Per què agrada a la gent? Segons ell, la raó es troba en la seva actitud despreocupada.

"El meu plantejament vital s'assembla molt al que tenia quan era un nen: m'ho passo bé, no penso en les conseqüències i ja està."

Amant de les emocions fortes

L'actor i presentador és un totterreny del món de l'espectacle, però ens ha confessat que el que més li agrada és l'emoció del directe.

"A mi el directe em posa molt."

El Millán més foteta

L'artista barceloní, còmplice amb el programa, ha volgut posar contra les cordes Parreño. A la seva manera, ha reconegut que "Fake night" també té cabuda a la tele.

"Al final, la tele és una eina i el que hi fots a dintre pot ser des d'aquest programa a una cosa que estigui ben feta."

Millán i Parreño riuen amb la ciutat de Barcelona al fons
L'entrevista ha estat plena de moments divertits

Adolescència rebel

En el terreny personal, Millán ens ha explicat que durant la seva joventut al Poblenou estava fet tot un peça. Afortunadament, aviat va veure que el seu camí havia de ser un altre.

"No vaig arribar a tenir antecedents, ho vaig deixar perquè era massa persona per ser dolent."

"Mentalitat de pobre"

Tot i tenir una vida confortable, l'actor i presentador ens ha explicat que sempre té present els seus orígens. En aquest sentit, ha afirmat que té "mentalitat de pobre".

"Quan anàvem de gira, el minibar de l'hotel era una cosa prohibida, et cobraven una barbaritat. El que fèiem era buidar-lo i omplir-lo amb begudes que compràvem nosaltres per estalviar. Ho continuo fent."

Un sex symbol humil

Un dels temes que li ha tret Parreño és el seu atractiu, però ell ha respost que mai se n'ha considerat. I ens ha explicat per què.

"La meva percepció de mi mateix està marcada per l'adolescència. I llavors jo era lleig com un pecat."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut