• Fake Night amb Martina Klein
  Veure vídeo

  Fake Night amb Martina Klein

  L'Oriol té molts defectes però no es pot negar que és perseverant i, en el darrer capítol, veurem com insisteix a trobar la fórmula per fer un gran programa de televisió que el catapulti a la fama.

  En aquest cas, l'oportunitat la té amb la polifacètica Martina Klein. L'Oriol s'esforçarà per trobar la manera que l'ex model li reveli els secrets més ben guardats del món de la moda i pensarà idees per descobrir altres vessants seus més desconeguts: des de com va ser la seva arribada a Barcelona a com encaixa les crítiques de les xarxes socials o algun altre tema de caire més "rosa": com va ser la història d'amor amb el tenista l'Alex Corretja?

  A part dels guionistes del programa, per fer-ho comptarà amb el criteri de persones amb un alt nivell cultural que ens podria semblar que no encaixen en el programa. I és que, què hi fan Ramon Gener i Antoni Bassas al programa de l'Oriol? Ves que no siguin ells!

  L'èxit o no de tot plegat no el sabrem fins al final del programa.

  L'Oriol té molts defectes però no es pot negar que és perseverant i, en el darrer capítol, veurem com insisteix a trobar la fórmula per fer un gran programa de televisió que el catapulti a la fama. En aquest cas, l'oportunitat la té amb la polifacètica Martina Klein. L'Oriol s'esforçarà per trobar la manera que l'ex model li reveli els secrets més ben guardats del món de la moda i pensarà idees per descobrir altres vessants seus més desconeguts: des de com va ser la seva arribada a Barcelona a com encaixa les crítiques de les xarxes socials o algun altre tema de caire més "rosa": com va ser la història d'amor amb el tenista l'Alex Corretja? A part dels guionistes del programa, per fer-ho comptarà amb el criteri de persones amb un alt nivell cultural que ens podria semblar que no encaixen en el programa. I és que, què hi fan Ramon Gener i Antoni Bassas al programa de l'Oriol? Ves que no siguin ells! L'èxit o no de tot plegat no el sabrem fins al final del programa.

 • Fake Night amb Sergi López
  Veure vídeo

  Fake Night amb Sergi López

  L'Oriol està content perquè el convidat del seu proper programa és el Sergi López. Un actor que, per motius que només ell sap, considera el seu semblant.

  Vol fer-li una bona entrevista i preparar activitats ocurrents que mostrin un Sergi López mai vist. Així que, juntament amb l'Àlex i l'Ann, emprendran una exhaustiva feina de documentació sobre la seva trajectòria vital i professional que els portarà a decidir fer el programa en aquell entorn que millor el defineix: Vilanova i la Geltrú,

  Però hi ha un problema amb el que l'Oriol no comptava. La nova directora de TVC és la Mari Pau Huguet i sembla ser que posa tanta energia en la defensa dels balls de saló com en la defensa de la presència de Lleida a la TV3.

  Aconseguirà convèncer-la que el programa que s'imagina només es pot dur a terme a la capital del Garraf? Potser la Dolors, una estilista de la tele molt aguda que, per cert, té una gran tirada a la Ruscalleda, el pot ajudar. Però només això... Potser.

  L'Oriol està content perquè el convidat del seu proper programa és el Sergi López. Un actor que, per motius que només ell sap, considera el seu semblant. Vol fer-li una bona entrevista i preparar activitats ocurrents que mostrin un Sergi López mai vist. Així que, juntament amb l'Àlex i l'Ann, emprendran una exhaustiva feina de documentació sobre la seva trajectòria vital i professional que els portarà a decidir fer el programa en aquell entorn que millor el defineix: Vilanova i la Geltrú, Però hi ha un problema amb el que l'Oriol no comptava. La nova directora de TVC és la Mari Pau Huguet i sembla ser que posa tanta energia en la defensa dels balls de saló com en la defensa de la presència de Lleida a la TV3. Aconseguirà convèncer-la que el programa que s'imagina només es pot dur a terme a la capital del Garraf? Potser la Dolors, una estilista de la tele molt aguda que, per cert, té una gran tirada a la Ruscalleda, el pot ajudar. Però només això... Potser.

 • Fake Night amb Josep Cuní
  Veure vídeo

  Fake Night amb Josep Cuní

  El Cuní és molt Cuní. Tots ho sabem. Però està preparat l'Oriol per entrevistar el Cuní? En el capítol d'avui veurem com ho intenta. Intentar-ho, ho intenta.

  Entres multitud d'idees, l'Àlex i l'Ann li proposaran portar-lo a diferents llocs on es pugui sentir còmode i es deixi anar. Com, per exemple, una ràdio antiga, una peixateria o -¿per què, no?- enmig d'un hort, tot recollint mongetes i carbassons. Però l'Oriol no les té totes. El repte al que s'enfronta és majúscul i se sent encara més insegur del que és normal. Així que també demanarà consell a d'altres col·legues com ara en Manel Fuentes, ex presentador d'"El Matí de Catalunya Ràdio".

  Gràcies a ells i a molts d'altres, l'Oriol anirà guanyant confiança i trobarà la fórmula per fer un programa interessant, divertit i original, però... Oh, sorpresa! A la tele, com a la vida, que qui paga mana. I, en aquest cas, la direcció de TVC està en mans de tres dones dures de pelar que no li posaran gens fàcil: l'Elisenda Carol, l'Elisenda Pineda i la Charlie Pee!

  El Cuní és molt Cuní. Tots ho sabem. Però està preparat l'Oriol per entrevistar el Cuní? En el capítol d'avui veurem com ho intenta. Intentar-ho, ho intenta. Entres multitud d'idees, l'Àlex i l'Ann li proposaran portar-lo a diferents llocs on es pugui sentir còmode i es deixi anar. Com, per exemple, una ràdio antiga, una peixateria o -¿per què, no?- enmig d'un hort, tot recollint mongetes i carbassons. Però l'Oriol no les té totes. El repte al que s'enfronta és majúscul i se sent encara més insegur del que és normal. Així que també demanarà consell a d'altres col·legues com ara en Manel Fuentes, ex presentador d'"El Matí de Catalunya Ràdio". Gràcies a ells i a molts d'altres, l'Oriol anirà guanyant confiança i trobarà la fórmula per fer un programa interessant, divertit i original, però... Oh, sorpresa! A la tele, com a la vida, que qui paga mana. I, en aquest cas, la direcció de TVC està en mans de tres dones dures de pelar que no li posaran gens fàcil: l'Elisenda Carol, l'Elisenda Pineda i la Charlie Pee!

 • Fake Night amb Jorge Cadaval
  Veure vídeo

  Fake Night amb Jorge Cadaval

  Molta gent no sap que el Jorge Cadaval és el germà gran dels Morancos, el ros. Però encara menys gent sap que en realitat no es diu Jorge sinó Jordi i que una de les seves cançons preferides és "Baixant de la font del gat".

  En aquest capítol, l'Oriol es proposa explorar les arrels catalanes de l'artista i altres aspectes curiosos que desconeixem com, per exemple, el paper que va jugar l'humorista Eugeni en el seus inicis professionals; el seu secret per mantenir-se eternament jove o, en un terreny més sentimental, com va ser la proposta de matrimoni de cine que va rebre per part seva parella.

  Per fer-ho, comptarà, com sempre, amb l'ajuda de l'Alex i l'Ann i amb les aportacions d'altres treballadors de la casa com ara la nova becària -una noia que s'assembla molt, moltíssim, a la Cristina Puig- o la Raquel el Sans -recentment ascendida a directora-.

  Ara bé, serà capaç l'Oriol d'executar tot allò que imagina? Una pista: recordem que el programa es diu "Fake Night".

  Molta gent no sap que el Jorge Cadaval és el germà gran dels Morancos, el ros. Però encara menys gent sap que en realitat no es diu Jorge sinó Jordi i que una de les seves cançons preferides és "Baixant de la font del gat". En aquest capítol, l'Oriol es proposa explorar les arrels catalanes de l'artista i altres aspectes curiosos que desconeixem com, per exemple, el paper que va jugar l'humorista Eugeni en el seus inicis professionals; el seu secret per mantenir-se eternament jove o, en un terreny més sentimental, com va ser la proposta de matrimoni de cine que va rebre per part seva parella. Per fer-ho, comptarà, com sempre, amb l'ajuda de l'Alex i l'Ann i amb les aportacions d'altres treballadors de la casa com ara la nova becària -una noia que s'assembla molt, moltíssim, a la Cristina Puig- o la Raquel el Sans -recentment ascendida a directora-. Ara bé, serà capaç l'Oriol d'executar tot allò que imagina? Una pista: recordem que el programa es diu "Fake Night".

 • Fake Night amb Sor Lucía Caram
  Veure vídeo

  Fake Night amb Sor Lucía Caram

  Entrevistar una monja sempre és un repte per un ateu convençut. Però, què passa si la monja en qüestió és, a més, Sor Lucía Caram, coneguda popularment com la "monja collonera"?

  L'Oriol haurà d'aguditzar l'enginy per pensar idees i activitats a l'alçada l'entrevistada. I ho haurà de fer, a més, amb el vist i plau de Jair Domínguez, el nou director de TVC que només diu sí a aquelles propostes que són molt arriscades, molt atrevides i molt descarades.

  Al llarg del programa, el veurem capficat amunt i avall dels passadissos de la tele, tot creuant-se amb altres treballadors de la casa com Xavier Grasset o Quim Masferrer, amb els que manté un relació diguem-ne que peculiar. Ara bé, les millors idees no vindran pas d'ells sinó de persones que, a priori, no semblarien tenir cap lligam amb Sor Lucía Caram (però resulta que sí): com, per exemple, la youtuber Patry Jordan o la periodista esportiva Danae Boronat.

  Si l'Oriol aconseguirà (o no) duu a a terme aquestes idees ja és un altre tema.

  Entrevistar una monja sempre és un repte per un ateu convençut. Però, què passa si la monja en qüestió és, a més, Sor Lucía Caram, coneguda popularment com la "monja collonera"? L'Oriol haurà d'aguditzar l'enginy per pensar idees i activitats a l'alçada l'entrevistada. I ho haurà de fer, a més, amb el vist i plau de Jair Domínguez, el nou director de TVC que només diu sí a aquelles propostes que són molt arriscades, molt atrevides i molt descarades. Al llarg del programa, el veurem capficat amunt i avall dels passadissos de la tele, tot creuant-se amb altres treballadors de la casa com Xavier Grasset o Quim Masferrer, amb els que manté un relació diguem-ne que peculiar. Ara bé, les millors idees no vindran pas d'ells sinó de persones que, a priori, no semblarien tenir cap lligam amb Sor Lucía Caram (però resulta que sí): com, per exemple, la youtuber Patry Jordan o la periodista esportiva Danae Boronat. Si l'Oriol aconseguirà (o no) duu a a terme aquestes idees ja és un altre tema.

 • Fake Night amb Santi Millán
  Veure vídeo

  Fake Night amb Santi Millán

  En el primer programa, el convidat estrella de l'Oriol és l'actor Santi Millán. Un paio molt simpàtic, sí! Però que, en el cara a cara, pot arribar a intimidar. Així que si l'Oriol vol complir el seu desig i fer història de la tele, s'haurà de preparar molt bé.

  Per aconseguir-ho, comptarà amb l'ajuda de l'Ann i l'Àlex, els dos guionistes del programa. I també altres rostres populars com l'actriu Mercè Comes o l'humorista Javi Sancho, que el coneixen bé, li donaran algun consell per descobrir un Santi Millán mai vist o, fins i tot, per posar-lo en evidència.

  Tot plegat, però, requerirà de l'aprovació de la Pilarín Bayés, la nova directora de TVC. Que tot i ser una dona angelical i de tracte afable, és també una gran dibuixant. Així que no li tremolarà el pols a l'hora de tallar les ales a segons quines ocurrències.

  En el primer programa, el convidat estrella de l'Oriol és l'actor Santi Millán. Un paio molt simpàtic, sí! Però que, en el cara a cara, pot arribar a intimidar. Així que si l'Oriol vol complir el seu desig i fer història de la tele, s'haurà de preparar molt bé. Per aconseguir-ho, comptarà amb l'ajuda de l'Ann i l'Àlex, els dos guionistes del programa. I també altres rostres populars com l'actriu Mercè Comes o l'humorista Javi Sancho, que el coneixen bé, li donaran algun consell per descobrir un Santi Millán mai vist o, fins i tot, per posar-lo en evidència. Tot plegat, però, requerirà de l'aprovació de la Pilarín Bayés, la nova directora de TVC. Que tot i ser una dona angelical i de tracte afable, és també una gran dibuixant. Així que no li tremolarà el pols a l'hora de tallar les ales a segons quines ocurrències.

Anar al contingut