La Festa dels Supers on Tour
La Festa dels Supers on Tour

Exhaurides les invitacions gratuïtes per a la Festa dels Súpers On Tour de Blanes

Les invitacions per a la Festa dels Súpers On Tour de Blanes, del 30 de març, a la Ciutat Esportiva, s'han exhaurit en tot just una hora. Per primera vegada, la Festa dels Súpers és un esdeveniment que recorre diferents punts de Catalunya, amb l'objectiu d'arribar a tot el territori i oferir nous continguts i experiències

La Festa dels Súper On Tour, la nova proposta de la Festa del Súpers ha rebentat totes les expectatives. Aquest any, i per primera vegada, la Festa dels Súpers que se celebrava cada any a l'estadi Olímpic de Barcelona ha decidit recórrer diferents indrets de Catalunya perquè més nens i nenes puguin gaudir d'un esdeveniment que durant 21 edicions s'ha concentrat a la ciutat comtal. Les invitacions per a la Festa dels Súper On Tour de Blanes s'han obert aquest matí a la pàgina de la Festa del Súpers del web del Super3, a les 10.00, a l'espai per reservar les invitacions gratuïtes i s'han repartit totes en tot just una hora, tant per a l'espectacle del matí com per al de la tarda. Les localitats de la Ciutat Esportiva de Blanes són numerades i l'aforament és limitat, per la qual cosa és imprescindible haver reservat les invitacions per accedir a la Festa.

La Festa és un espectacle de dues hores, protagonitzat per la família del Super3, els programes i les sèries del canal, ple de sorpreses i girs de guió per explicar una història plena de música i aventures, i centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres. L'espectacle tindrà dues sessions. Al matí, les portes de la Ciutat Esportiva Blanes s'obriran a les 9.30 i l'espectacle començarà a les 11.00. A la tarda, l'espectacle començarà a les 17.00 i les portes del recinte s'obriran a les 15.30.

Itinerari
La primera parada de la Festa dels Súpers On Tour va ser Barcelona, el 27 d'octubre passat, el 17 de novembre va ser el torn de Tarragona i el 10 de febrer, el de Lleida. El "tour" s' acabarà dissabte 30 de març, a la Ciutat Esportiva de Blanes. L'espectacle es fa en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions, al matí i a la tarda.

La trama de la Festa
La família del Super3 s'embarca en el Supercreuer del Karaoke disposada a passar-s'ho d'allò més bé, recorrent diferents punts de Catalunya. L'espectacle combina música i aventures, i el protagonitzen, a més dels membres de la família del Super3, els programes "MIC", "Dinàmiks" i "Rat Rank", i els dibuixos animats del canal. L'Àlex, en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el Sr. Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll són els artífexs d'un espectacle ple de sorpreses i girs de guió, que explica una història centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

 

Anar al contingut