Qüestionari als actors de la sèrie

Examen final a la Tània de "Merlí"

Hem plantejat als joves protagonistes de "Merlí" un petit test. Aquestes són les respostes de l'Elisabet Casanovas, la Tània de la sèrie.
L'Elisabet Casanovas interpreta la Tània

L'Elisabet Casanovas interpreta la Tània

  • Quina ha estat per tu la millor escena de la sèrie?

És molt difícil dir-ne una de sola!!!! L'escena del capítol 11 on el Merlí talla d'arrel les burles del Marc i el Gerard cap a l'Oliver parlant de la masculinitat i la feminitat i la subjectivitat d'aquests conceptes m'agrada molt.
També la del fuet, terrat i nit amb Ivan i Merlí.
També la declaració d'amor del Joan a la Mònica.
També la tria de la caixa per l'àvia del Pol i l'Òscar.
També el "polvo" Mireia-Eugeni.
Continuo? 

 

  • Quin és el teu personatge preferit de "Merlí"? Per què?

Tots m'enamoren i tenen la seva genuïnitat, però considero que el Pau Poch (Ivan) ha fet un treball de personatge molt ple, molt tendre i amb molt respecte on té una evolució molt bonica que dóna vida a una trama molt viva i esperançadora i diferent. M'agrada molt que s'expliqui un cas així.

  • Quina és la teva cita preferida del Merlí?

"Deixeu de mirar la vida a través d'una càmera i disfruteu-la amb els ulls i tots els altres sentits" 

  • Amb quin moment et quedes del teu personatge durant la temporada?

Em quedo amb el moment on la Tània li diu "marica" i "hipòcrita" al Bruno. M'agrada perquè es veu una part diferent i nova del personatge, ja que fins llavors només se li coneixia la part positiva i riallera. M'agrada també perquè es barallen pel fet de trobar-se els dos en un rol perdedor, per motius diferents. I acaben traient la seva impotència i ràbia cap a la persona que s'estimen més i hi tenen més confiança. Són injustos l'un amb l'altre. (Això a la vida crec que sol passar.)

  • Quin projecte de treball tens entre mans?

 Actualment estic assajant una obra que es diu "Citeznship". La idea és estrenar l'any que ve.

  • Quin és el teu filòsof preferit? Per què?

A la Tània li agradarien tots i voldria que es donessin les mans i fossin amics i ballessin sardanes tots junts (és broma). En el meu cas crec que Nietzsche. Té una concepció de l'home que m'interessa força i comparteixo en part, a més, malgrat això, el trobo esperançador. I força modern, no crec que s'allunyi gaire de la nostra actualitat

 

Vols veure els exàmens dels altres peripatètics?

Test als peripatètics