La Nadine Romero, en un directe de Twitch, envoltada de candidats durant els càstings d'"Eufòria"
Inscripcions tancades

Vols convertir-te en una de les noves cares digitals d'"Eufòria"?

Vius per als "trends"? Et veus "streamejant" un gala d'"Eufòria" en directe? Si és així, et volem veure: obrim un càsting per trobar un presentador o presentadora per a les xarxes del programa

Després de buscar els millors ballarins i les veus més imponents, ara busquem noves cares per a les nostres xarxes: TikTok, Twitch, Instagram... Estem a la recerca de persones carismàtiques, atrevides i divertides! Per apuntar-se al càsting, cal omplir el formulari d'inscripció abans del 23 de febrer.

Un cop feta la inscripció, et demanarem que pugis un vídeo a YouTube on et presentis i comentis un fragment d'una gala de la primera edició d'"Eufòria".

Un cop es tanqui el període d'inscripció, l'equip del programa valorarà les candidatures, en triarà les més adients i es posarà en contacte amb els candidats seleccionats.

Aquest divendres, la Nadine Romero, una de les cares digitals d'"Eufòria", ha buscat al carrer possibles candidats a presentador. Els ha posat a prova en una acció que sha pogut viure i veure, en directe, al canal de Twitch del programa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut