El Tomàs, la Carla, la Sofia i la Jim es juguen el pas a la semifinal
El Tomàs, la Carla, la Sofia i la Jim es juguen el pas a la semifinal
Última gala abans de la final

Temacles de David Guetta, Triquell, Barbara Streisand o Rigoberta Bandini a la segona semifinal d'"Eufòria"

Ara sí. Última gala d'"Eufòria" abans de la final. Amb l'Alèxia ja salvada, els altres quatre concursants interpretaran dues cançons cadascun d'estils molt diferents. Comptaran amb les segones veus d'exconcursants

Arriba la segona semifinal d"Eufòria" amb els quatre concursants que encara han de competir per a una plaça a la final: el Tomàs, la Jim, la Carla i la Sofia. Per a cada concursant, dues cançons amb dues textures molt diferents i totes amb el suport d'exconcusants d'"Eufòria" als cors.

La Carla entoma dos reptes majúsculs, el primer és "La rosa", del musical "El petit príncep". Rep l'encàrrec amb molta il·lusió tot i que recorda que la va cantar al càsting de la primera edició del programa i no va entrar. Però és una cançó que la Carla diu que té molt treballada i espera que això l'ajudi davant una Elena Gadel que la va estrenar al musical. Curiosament també és una cançó que aquest any ha interpretat als teatres la guanyadora de la primera edició, la Mariona. I el segon repte de la nit està als antípodes. És "When love takes over", de David Guetta. Dani Anglès la convida a tornar boig tot el plató d'"Eufòria".

 

 

I també la Jim té l'encàrrec de transformar el plató del programa en una festa amb una de les cançons en català que sonen més ara mateix: "Jugular", de Triquell. "Déu! Que fort. Quina responsabilitat!", diu ella. I de hit a hit. La segona cançó per a la Jim és "Tattoo", de Loreen. Un temacle difícil de cantar i que requereix molta emocionalitat.

 

I què canta el Tomàs? Dos temes que permetran veure'l en dues actituds molt diferents. El primer requereix del "nou Tomàs", li diu Dani Anglès. El cantant s'haurà de posar en el paper "més dur, més fort, més desafiant i menys infantil" per cantar "Radioactive", d'Imagine Dragons. Haurà de recuperar la força amb què va interpretar "Run boy run", de Woodkid, a la primera semifinal. I per al segon tema caldrà recuperar el Tomàs de sempre, el més dolç i sempre amb un somriure als llavis. És "Qualsevol nit pot sortir el sol", de Jaume Sisa.

I, finalment, dues donasses per a la Sofia, com diu ella mateixa. Ha de fer seva "Like a prayer" una de les cançons més conegudes de Madonna, un dels temes més poderosos del pop rock internacional. Ella desitjava cantar un tema de Madonna però és molt conscient del repte: "És una icona, una llegenda. És la diva que ha servit de referent a moltes altres dives del pop que han vingut després". I la segona cançó, amb una lletra amb un contingut molt potent i molt de missatge: "Perra", de Rigoberta Bandini. Serà un repte d'actitud, però no dubtem que la Sofia la tindrà.

 

 

I Barbara Streisand per a una Alèxia relaxada i ja finalista

En aquesta segona semifinal, l'Alèxia només s'ha de preocupar de lluir-se. A la primera semifinal, les votacions la van convertir en la favorita i, per tant, en la primera finalista de la segona edició d'"Eufòria". Aquesta setmana canta "Memory", de Barbara Streisand, una cançó que podrà interpretar relaxada. És un dels temes del musical "Cats" i ella l'ha rebut emocionada.

#EufòriaTV3

Anar al contingut