"Eufòria" a les principals plataformes digitals
Les cançons del programa, a les plataformes digitals

Posa "Eufòria" a la teva playlist!

Les cançons d'"Eufòria" arriben a les plataformes digitals de Catalunya Ràdio, Spotify, Deezer, Apple Music i Amazon Music

El web i l'app de Catalunya Ràdio, Spotify, Deezer, Apple Music i Amazon Music, les plataformes que representen el 99,9% del consum digital a Catalunya, ja disposen d'una playlist amb els temes que es van interpretar a les gales d'"Eufòria", l'exitós talent show musical que van presentar Marta Torné i Miki Núñez i que va tenir com a guanyadora, en aquesta primera edició, la Mariona

Fins ara, les actuacions només estaven disponibles a través de TV3 a la CartaYouTube, Instagram i TikTok, on els vídeos d'"Eufòria" han acumulat més de 17 milions de reproduccions. Entre els temes més escoltats es troben la reivindicativa "Tobogan", original de Zoo i interpretada per Triquell; la sensual "Bam, bam", de Camila Cabello i Ed Sheeran i posada en escena per la Mariona,o l'exitosa "Ay mamá", de Rigoberta Bandini, a càrrec de l'Scorpio.

Durant les 13 gales es va poder gaudir de temes molt coneguts, grans èxits de la música catalana i també internacional. Més de 100 cançons interpretades per 16 joves concursants, convertits ara en fenomen de fans, que ara estaran en format àudio per tal que tothom les pugui incorporar de la manera més fàcil possible a les seves playlists de l'estiu.

L'èxit d'"Eufòria" continua creixent i ha traspassat la pantalla una vegada més. Aquest cap de setmana els seguidors del programa podran gaudir de dos concerts al Palau Sant Jordi, amb tots els concursants i una bona selecció de les cançons més emblemàtiques que van interpretar durant el concurs.

 

 

Anar al contingut