El plató d'"Eufòria"

Torna la música. Torna el gran espectacle de plató. "Eufòria" és el concurs musical de TV3 en què 16 concursants competeixen per convertir-se en el millor nou cantant de Catalunya.

Però ser el millor cantant no vol dir, només, cantar bé com a solista. També vol dir tenir presència escènica, carisma i saber treballar en equip. El resultat d'aquesta feina d'equip ens sorprendrà cada nit de divendres, quan els concursants pujaran a l'escenari d'"Eufòria" per enfrontar-se i col·laborar entre ells en una competició mai vista a televisió, que pot canviar el seu destí i catapultar-los directament a la fama.

Els presentadors

Miki Núñez i Marta Torné, els presentadors d''Eufòria'
 

Al capdavant d'"Eufòria", una parella plena d'energia, talent i simpatia: Marta Torné i Miki Núñez.

Torné, actriu i presentadora barcelonina, ha presentat dues temporades del programa "Persona infiltrada". També l'hem vist a "39+1", de TV3, i en altres sèries com "Velvet Collection", "El internado" o produccions internacionals de la BBC1 i Fox Live.

Després del seu pas per OT i Eurovisió, el cantant terrassenc Miki Núñez s'ha convertit en un dels músics catalans més reconeguts i aclamats arreu del territori. Ha aparegut també a diversos programes de la TV3, on va presentar el talent show musical "Cover".

El jurat

 

 

Cada setmana, els concursants d'"Eufòria" pujaran a l'escenari i es jugaran la continuïtat en el programa amb les seves actuacions. L'emoció està assegurada perquè cada gala serà una prova de foc. Elena Gadel, Lildami i Marc Clotet, els tres membres del jurat, seran els encarregats de valorar cada actuació. Això sí: l'última paraula, la decisió de quins concursants continuen i quins han d'abandonar "Eufòria", estarà en mans dels espectadors.

L'actriu i cantant Elena Gadel és una de les cares més conegudes de TV3 gràcies al seu paper de Noe a l'exitosa sèrie de les sobretaules "Com si fos ahir". Aquesta no és la primera vegada que l'Elena s'enfronta al paper de jurat: ja la vam veure en aquest rol al concurs "Oh happy day".

Damià Rodríguez és el nom del noi de Terrassa graduat en enginyeria de Disseny Industrial. Però al món de la música tothom el coneix com a Lildami. A Spotify supera els 70.000 oients mensuals i alguns dels seus temes, com "Pau Gasol", han superat les 900.000 reproduccions. El 2021 va publicar el seu segon disc, "Viatge en espiral".

Marc Clotet, actor de cinema, teatre i televisió, ha participat en algunes de les millors produccions televisives internacionals. Els espectadors de TV3 el recordem sobretot pels seus papers en sèries com "El cor de la ciutat" o, més recentment, "Les de l'hoquei".

 

Crèdits

"Eufòria" és una producció de TV3 amb la col·laboració de Veranda sorgida de la segona crida de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i del Departament de Cultura de la Generalitat. 

Direcció
Tono Hernández

Realització TV3
Josep Maria Salat

Producció TV3
Roser Sancho

Producció Veranda
Sílvia Fortuny

Disseny d'imatge i realització
Jordi Fàbregas

Producció executiva TV3
Cristian Trepat
Mario Daza

Producció executiva Veranda
Ignasi Comillas
Tono Hernández

Subdirecció
Enric Esteban

Coordinació de redacció
Sergi Arévalo

Redacció
Ada Ripollès
Carlos Sanandrés

Redactor xarxes socials
Roger Juanola

Realització Veranda
Adrià Pujol

Ajudants de realització TV3
Irene Domingo
Albert Timoneda

Ajudants de producció TV3
Pilar Senillosa
Anna Yvern

Equip de producció Veranda
Diana Martínez
Sandra López Figueroa
Ignasi Oromí
Lautaro Eloy

Direcció de fotografia
Domènec Gibert

Disseny d'il·luminació
Carles Calpe

Disseny d'espai
Santi Traïd
Mònica Garrigó

 

Disseny de so
Llorenç Gómez

Direcció musical i arranjaments
Jordi Cubino

Coreografia
Albert Sala

Producció musical
Ten Productions

Muntatge Veranda
Miguel Bosch
Pau Sánchez
Sonia Buj

Muntatge TV3
Marc Escolies

Muntatge musical
Jaume Lara
Joan Roy

Postproducció àudio
Joan Esquirol

Grafisme
Àngel Pons
Xavier Bertolín
Dani Corado

Ambientació
Rafel Vives

Regidor
David Romero

Disseny vestuari TV3
Fina Correcher

Disseny vestuari Veranda
Mariona Mas

Caracterització
Assumpta Solé

Cap tècnic
Jordi Soler

Continguts digitals TV3
Jordi Salvat
Evelin Pérez

 

Anar al contingut