Una aspirant canta davant el jurat del càsting d'"Eufòria"
Busquem els nous eufòrics per tot Catalunya

Menys d'un minut per impressionar el jurat: així són els càstings d'"Eufòria"

Més de 2.300 persones es van apuntar a la preselecció online de la segona edició d'"Eufòria". Ara arriba el moment de la veritat: hauran de cantar davant el jurat de càsting del programa

Tot un rècord de participació que ha desbordat les previsions: el jurat d'"Eufòria" ha valorat els qüestionaris i els vídeos enviats per 2.300 persones de tot Catalunya i ha seleccionat 1.025 aspirants que ja estan passant per la fase de càstings presencials.

Aquestes proves multitudinàries, en directe davant del jurat, van arrencar dijous a Girona, per seguir divendres a Lleida i dissabte a Tarragona. A Barcelona, els càstings d'aquesta primera fase presencial seran el divendres i dissabte 2 i 3 de desembre.

 

Cadascun dels candidats seleccionats disposa de menys d'un minut per demostrar que, només amb la veu --o com a molt acompanyats d'una guitarra--, es mereixen passar a la següent fase de càsting, que se celebrarà al gener. El jurat encarregat de decidir qui passa i qui no a la segona fase està format per tres professionals del món de la interpretació, del cant i de la televisió: Paula Malia, Daniel Anglès i Mapi Rodríguez. Aquest trio, que seu a la taula de càsting, reforça l'aposta de TV3 per fer una segona edició d'"Eufòria" encara més espectacular.

Paula Malia és una les joves actrius catalanes amb més renom i projecció professional. Coneguda pels espectadors per produccions com "Cites" i "L'última nit del Karaoke", a TV3, o "Valeria", a Netflix, s'estrena a la taula del càsting d'"Eufòria" d'aquesta segona temporada.

Daniel Anglès, director teatral i de les posades en escena del programa, seguirà amb el seu paper de coach d'"Eufòria". Com ja va fer a la primera temporada, serà un dels encarregats de seleccionar els candidats que es convertiran en els concursants d'aquesta nova edició.

Mapi Rodríguez és un dels noms més respectats dins del panorama televisiu quan es parla de detectar el talent dels participants. Directora de càsting d'alguns dels talent shows més internacionals, també ha estat la responsable d'aquesta tasca en programes de TV3 com "El gran dictat" o "Fish&Chips".

A tots tres els esperen unes jornades de càsting en què no ho tindran gens fàcil. Després de l'èxit de la primera edició del programa, el nombre d'inscripcions i el nivell dels candidats han augmentat considerablement. A les seves mans hi queda la responsabilitat de triar els nous 16 concursants que han d'aconseguir tornar a enamorar els espectadors des del plató d'"Eufòria".

Anar al contingut