Marta Torné i Miki Núñez presenten "Eufòria"
El nou talent show musical de TV3

Marta Torné i Miki Núñez presentaran "Eufòria"

"Eufòria", el gran esdeveniment televisiu familiar que busca les millors veus del país i que s'estrenarà a TV3 el primer trimestre del 2022, tindrà dos presentadors d'altura: l'actriu i presentadora Marta Torné i el cantant Miki Núñez

TEMA:
Televisió

El nou talent show musical de TV3 que busca les millors veus anònimes de Catalunya ha revelat avui el nom dels encarregats de conduir el programa. Són Marta Torné i Miki Núñez, dues cares ben conegudes pels espectadors de la cadena. Una parella plena d'energia, talent i simpatia, que es troben per posar-se al capdavant d'aquest projecte amb què TV3 recupera l'entreteniment familiar de gran format.

Marta Torné, actriu i presentadora barcelonina, es dedica a la televisió i el teatre. Ha presentat dues temporades del programa d'intriga i humor "Persona infiltrada". Ha aparegut a la sèrie de ficció "39+1" i ha col·laborat en diversos programes de la cadena. També ha treballat en sèries com "Velvet Collection" o "El internado" i en produccions internacionals de la BBC1 i Fox Live.

Després del seu pas per OT i Eurovisió, el cantant terrassenc Miki Núñez s'ha convertit en un dels músics catalans més reconeguts i aclamats arreu del territori. Ha aparegut també a diversos programes de la cadena i va presentar el talent show musical difós a les xarxes socials "Cover".

 

El càsting

Més de 1.500 persones van participar en la primera prova dels càstings d'"Eufòria". L'equip que els va valorar, format, entre d'altres professionals, pel director del programa, Tono Hernàndez, i el director musical, Daniel Anglès, buscava solistes, però que també sàpiguen treballar en equip i acompanyar amb les seves veus d'altres solistes. En definitiva, artistes amb talent musical que, alhora, entenguin la música com una feina d'equip.

Les candidates i els candidats que van superar aquesta primera fase assistiran a una segona audició els dies 14, 15 i 16 de gener. D'aquesta segona fase, en sortiran els quinze cantants definitius que hauran d'enfrontar-se i de col·laborar entre ells en una competició que els pot canviar el destí.

 

Els coaches que faran brillar els concursants

El director musical Jordi Cubino, el coach de veu Daniel Anglès, el coreògraf Albert Sala, i la coach d'interpretació Carol Rovira seran els encarregats de fer la tria de concursants al càsting final. Tots quatre assumiran també un paper clau durant tot el programa, ja que treballaran per obtenir la millor versió dels concursants fins a convertir-los en estrelles del panorama musical.

 

 

"Eufòria", també a les xarxes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @euforiatv3

El programa també serà una gran aposta digital a les xarxes socials com ara Instagram, Twitch o TikTok, que publicaran continguts exclusius, de qualitat, i que buscaran la complicitat i la interacció dels seguidors del programa.

"Eufòria" és una producció associada de TV3 amb Veranda, que s'estrenarà properament.

ARXIVAT A:
Televisió
Anar al contingut