Mariona Escoda i Elena Gadel interpreten "La rosa" d'"El Petit Príncep"
Mariona Escoda i Elena Gadel interpreten "La rosa" d'"El Petit Príncep"
Dues eufòriques, cara a cara

Mariona Escoda o Elena Gadel: dues versions de "La rosa" d'"El Petit Príncep"

La guanyadora d'"Eufòria" ha interpretat per primera vegada a "Col·lapse" aquesta cançó del musical "El Petit Príncep". La Mariona interpreta la rosa, un personatge que també va defensar Elena Gadel, component del jurat del concurs

Mariona Escoda, la primera guanyadora d'"Eufòria", passarà el Nadal sobre l'escenari. Ho farà com a protagonista d'un dels musicals de més èxit dels últims anys, "El Petit Príncep". Interpretarà el personatge de la rosa, un paper que ja vam veure interpretat per una altra cara coneguda del concurs musical: Elena Gadel, membre del jurat.

La Mariona i Elena Gadel es van veure les cares durant el concurs i vam veure valoracions molt positives del jurat cap a la concursant, que va deixar algunes actuacions memorables. 

 

Quina és la teva "rosa" preferida?

En el seu pas per "Col·lapse", Mariona Escoda ha interpretat per primera vegada "La rosa", la cançó més coneguda del seu personatge. Ho ha fet amb Manu Guix al piano i ens ha deixat a tots bocabadats!

 

Aquesta no ha estat, ni de bon tros, la primera vegada que hem tingut la sort de sentir aquesta cançó a TV3. Elena Gadel la va interpretar fa uns anys a "Divendres", en aquest cas amb el Pedro Pardo, la meitat d'"Els homes clàssics" de Catalunya Música, al piano.

 

Però la mateixa Elena Gadel va repetir uns anys després, en un registre ben diferent, al "Planta baixa". Ho va fer un Sant Jordi confinat, durant els pitjors moments de la pandèmia, en què diversos artistes van participar en el programa interpretant cançons des de casa. En aquest cas, Gadel ens va deixar una actuació molt més íntima acompanyada només de la seva guitarra.

Amb quina de les tres versions et quedes?

 

Bonus track: "Labanda sonora" i ""A2Veus"

T'has quedat amb ganes de sentir més versions de "La rosa" d'"El Petit Príncep"? Et portem un parell de bonus tracks. La mateixa Elena Gadel va cantar aquesta cançó acompanyada d'Ivan Labanda en aquest capítol de "Labanda sonora". I quatre dels aspirants de la segona edició d'"A2Veus" van treballar de valent per acabar fent un duet amb Manu Guix i Diana Roig, una altra de les actrius que ha interpretat el paper de la rosa, en aquest capítol centrat en "El Petit Príncep".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut