L'Elena abraça el Dani Anglès, durant el repartiment de temes d'"Eufòria"
L'Elena abraça el Dani Anglès, durant el repartiment de temes d'"Eufòria"
Recta final del concurs

Lady Gaga, Sau, Tino Casal, Oques Grasses... i tres duets, a la primera semifinal d'"Eufòria"

Recta final d'"Eufòria": sis concursants arriben a la primera semifinal amb molta feina. Preparen el seu tema i, també, un duet. Per contra, s'alliberen de les segones veus, que faran els exconcursants

Arriba la primera semifinal d"Eufòria" amb una novetat: els duets! Els sis concursants que continuen al programa treballen en la seva cançó en solitari i, també, en un tema a dues veus. Quins són aquests duets? Repassem el repartiment de la gala.

"Per què he plorat?", del musical "Mar i cel". Una cançó icònica que servirà per veure com s'entrellacen les veus de l'Alèxia i del Tomàs. És un tema que l'Alèxia coneix bé i que lliga molt amb el que ella havia fet abans d'entrar a "Eufòria" i per això el Dani Anglès li demana que ajudi el Tomàs a entendre la importància que a casa nostra té el mític musical de Dagoll Dagom.

Pel que fa a l'Elena i la Jim, el repte també és gran. S'hauran de fer seva la cançó "Telephone", que van fer famosa Lady Gaga i Beyoncé. Dues veus potents per a un temacle en majúscules!

I tampoc ho tindran fàcil la Carla i la Sofia. Afronten una cançó que comporta un gran lluïment vocal: "When you believe", de Withney Houston i Mariah Carey de la pel·lícula "El príncep d'Egipte".  

 

 

I els reptes en solitari... també majúsculs

I pel que fa a les actuacions com a solistes, l'Alèxia prepara "Release me", d'Agnes. No estarà sola a l'escenari ja que l'acompanyaran 3quatre exconcursants: la Natàlia, la Clàudia, l'Hèctor i el Carlos.

"Ai, ai, ai, quina por". Un gran repte per a la Carla: "Cara de cul", d'Oques Grasses. És un tema que, segons el Dani Anglès, permetrà veure la Carla més enèrgica, més divertida i més extravertida, la que fa que el plató sigui una festa. L'ajudaran, amb les segones veus, el Carlos, la Clàudia i el Nei.

 

"Vull plorar d'emoció. És un somni. Aquesta cançó ho significa tot". Aquesta ha estat la reacció de l'Elena quan ha descobert que defensa "Cabaret" de Liza Minnelli. Amb ella, sobre l'escenari hi haurà la Natàlia, la Clàudia i el Nei.

 

 

I per a la Jim, una balada de pop rock, clàssica i en català: "Boig per tu", de Sau. De fet, per a molts és "LA BALADA". Algun dia l'havíem de fer, diu el Dani Anglès, i una semifinal és el moment perfecte. La Jim comptarà amb el suport vocal de la Natàlia i l'Hèctor.

I "Eloïse", de Tino Casal, és la cançó que la Sofia defensa a la primera semifinal de la segona temporada d'"Eufòria". Ella no coneix la cançó però el Dani ja li diu que segur que servirà per tornar a veure que és capaç de fer-se seu un tema que potser pot semblar impossible.

I, finalment, el Tomàs. El director artístic l'adverteix que aquesta setmana té un repte molt fort, el tema més diferent dels que ha fet al programa. És "Run boy run", de Woodkid. Haurà de ballar i el número està pensat una mica fosc, li diu. L'acompanyaran l'Hèctor, el Carlos i el Nei. En aquest cas, el Tomàs coneix la cançó de les xarxes socials i li diu que "li dona possibilitats".
 

#EufòriaTV3

Anar al contingut