Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Explica quin somni farà realitat

Joan, d'"Eufòria": "El més important és la visibilitat que estem donant de la lluita pròpia dels concursants"

En la seva visita al "Tot es mou", el Joan ha explicat que estava segur que marxaria a la gala 9 i que sobretot troba a faltar els companys. També assegura que s'ho ha "passat teta" i que seguirà cantant perquè "sortir en un escenari és com una addicció"

El Joan ha deixat actuacions memorables durant el seu pas per "Eufòria" però en l'entrevista que li han fet al "Tot es mou" ha assegurat que des que li van dir quina cançó cantaria a la gala 9 sabia que marxaria en aquesta gala. "Ho tenia claríssim." Tot i això, ha comentat que la va "gaudir moltíssim" i que respecta i entén la decisió del jurat, que "estan fent la seva feina i cada vegada és més difícil".

"Estic molt bé.  M'ho he passat teta aquestes nou gales. He fet de tot. He cantat, he plorat, he patinat, he ballat. I m'ho he passat teta a més. Què més puc demanar?"

 

Del seu pas pel programa marxa amb l'"espineta" de no haver pogut cantar una altra cançó semblant a la que va fer a la primera gala, "L'àguila negra", de Maria del Mar Bonet, que ha assegurat que és la seva preferida. Entén, però, que triar les cançons no depèn dels concursants. "Nosaltres agafem el material i confiem en tot l'equip que hi ha darrere d''Eufòria' i fem la nostra feina que és agafar i defensar la cançó fins al dia de la gala." També marxa del concurs, però, complint un objectiu: "Jo vaig dir als d''Eufòria' que el meu somni era actuar al Palau Sant Jordi". I ho farà en el concert del programa el 16 de juliol.

Al "Tot es mou" li han preguntat si des de dins són conscients de l'èxit del programa. El Joan ha explicat que se n'ha adonat un cop ha sortit al carrer "i la gent et para i et diu coses". Creu que això és "el més maco del programa". També està molt orgullós de la visibilitat que des d'"Eufòria" és dona a diferents causes. El Joan ha parlat obertament de la seva orientació sexual i fins i tot a la gala 5 va cantar "Ho tenim de tot", de Joan Dausà amb un vestit amb els colors de la bandera LGTBI.

"Deixem-nos de tècnica vocal i de totes aquestes coses. El més important d'"Eufòria" és la visibilitat que estem donant molts dels concursants perquè cadascú té una lluita pròpia. La meva lluita és aquesta. I jo la volia transmetre, simplement per ajudar la gent."

 

Sobre què trobarà a faltar més a partir d'ara, el Joan ho té clar: "Els meus companys". Diu que els divendres els passarà veient el programa tot i que no votarà. "Considero que tots els meus companys són guanyadors. No puc escollir una persona." Té una favorita per guanyar? Assegura que no li "agrada aquesta pregunta" i que no es vol mullar tot i que diu que "la Mariona pot ser una possible guanyadora. També pot guanyar l'Scorpio o la Clàudia" però recorda que també que "hi ha una cosa que és el factor sort" i que a partir d'ara "pot passar de tot". Ell té clar que el seu futur estarà lligat al món de l'espectacle, que és el que realment el fa feliç:

"El Joan Liaño seguirà en aquest món artístic perquè és el que em fa vibrar i és el que m'omple. Sortir en un escenari és com una addicció. És aquella adrenalina que et fa viure. Jo ho visc molt. I tant que seguiré, això només és el principi."

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut