Carol Rovira, coach d'"Eufòria"
Un debut molt esperat

Ja saps qui és Carol Rovira, la coach més viral d'"Eufòria"?

Els aspirants a concursants ja han començat a enamorar les xarxes. Però el hype pel programa ja estava disparat d'abans. Una de les raons: Carol Rovira i una legió de fans incondicionals

"Eufòria" s'ha estrenat amb molt bones dades d'audiència i arrasant, especialment, entre el públic més jove. Una nova generació de cantants s'obre pas i no els hem deixat sols: per aconseguir la seva millor versió comptaran amb l'ajuda dels coaches, un equip format per destacats professionals del món musical.

Entre ells, hi ha l'actriu Carol Rovira, a qui ja havíem vist a TV3 fa uns anys: va ser la díscola i divertida Susi de "La Riera": la Susi... era molta Susi.

 

I la Carol és molta Carol: el seu paper d'Amelia Ledesma al serial "Amar es para siempre" i el seu spin-off, "#Luimelia", li han fet guanyar-se un exèrcit de seguidors incondicionals arreu del món. Té desenes de clubs de fans i incomptables perfils de Twitter i Instagram dedicats a seguir el seu dia a dia.

Ara s'ha estrenat en un nou paper on mai l'havíem vist: el de jurat i coach. I aquest debut no ha passat precisament desapercebut a les xarxes... Cada intervenció de la Carol és celebrada. Cada valoració a un concursant, elogiada. Cada estilisme, comentat. Els mateixos seguidors de l'actriu li han posat nom: és l'"efecte Carol".

"Si heu arribat fins aquí, és perquè tots teniu unes veus maques. Ara, el que volem veure és la vostra personalitat: què és allò que us fa únics", Carol Rovira.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut