Vota des del primer dia

"Flowers", de Miley Cyrus, Guns N'Roses, The Tyets... Així serà la primera gala d'"Eufòria"

La gala 1 començarà amb 16 concursants, però... quants d'ells passaran a la següent gala? Quines cançons hi sonaran? Votarà l'audiència? Fora dubtes: t'expliquem la mecànica de la primera gala d'"Eufòria".

Ho tenim tot a punt: les nits de divendres es tornen a omplir de veus increïbles i números espectaculars. A més, els fans del programa hi tenen molt a dir, votant per qui volen que continui al programa des de la primera gala.

Tornen els temacles!

Aquest divendres, els nous concursants trepitjaran l'escenari per primera vegada i ho faran defensant hits de totes les èpoques i gèneres musicals. Des de l'actualíssim "Flowers", de Miley Cyrus, convertit ja en un himne, o el "De l'1 al què", de The Tyets, a autèntics clàssics com "Suspicious Mind", d'Elvis Presley, o Sweet Child O' Mine, de Guns N' Roses.

 

Com seran les actuacions?

Els concursants pujaran a l'escenari en grups de quatre. Cadascun dels setze aspirants serà la veu principal d'un gran número musical, mentre la resta de membres del seu grup li fan les segones veus. Un cop cada grup hagi interpretat tots els números musicals, rebrà les valoracions del jurat, que decidirà les dues persones d'aquell grup que se'n van a la zona de perill i les dues persones que se salven.

 

Quants nominats hi haurà?

Al final de la gala, després de nominar dues persones de cada grup, el jurat haurà col·locat vuit concursants a la zona de perill. Però potser n'hi ha algun més... Clara Luna i Jordi Cubino, que des del VAR musical hauran escoltat i analitzat atentament totes les actuacions decidiran si afegeixen algun altre aspirant a la zona de perill, o no. Atents especialment a les segones veus!

 

Un cop la Clara i el Jordi hagin valorat les actuacions, la resta de coaches, la Paula, el Dani i l'Albert, tindran un gran privilegi: treure alguns concursants de la zona de perill fins que hi quedin sis aspirants. Valoraran, sobretot, la posada en escena, la feina feta durant la setmana i el potencial artístic de cada un.

 

Podrem votar?

I tant! Els seguidors del programa podran votar en directe des de la primera gala. El futur dels sis concursants que finalment quedin a la zona de perill es posarà en mans de l'audiència, que serà l'encarregada de decidir, a través de les votacions, els dos concursants que han de continuar a "Eufòria". Malauradament, els quatre menys votats hauran d'abandonar la seva aventura musical.

 

Viu la gala a Twitch!

Abans de la gala, escalfarem motors al Twitch d'"Eufòria" amb la Nadine Romero. Un cop arrenqui la gala, comentarem tot el que passi, en directe, amb la participació dels espectadors connectats. I, en acabar la gala, seguim a Twitch amb una festa ben grossa!
Anar al contingut