Molt aviat els coneixeràs

Tenim la nova generació: hem triat els 16 nous concursants d'"Eufòria"

Aquest cap de setmana s'ha fet a l'Hospitalet de Llobregat el càsting final de la segona temporada d'"Eufòria". Dels 72 aspirants inicials n'han quedat només 16: són els nous concursants oficials de l'exitós talent show

A l'audició, que es va fer de divendres a diumenge, els aspirants s'han hagut d'enfrontar a diferents proves de cant com a solistes i com a segones veus, proves d'aptitud per al ball, entrevistes i dinàmiques de grup per demostrar al jurat del càsting que mereixien convertir-se en concursants del programa.

 

 

 

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @euforiatv3

 

Tres dies intensos de càsting

Durant la primera jornada del càsting final, els aspirants van cantar un tema de la seva elecció a cappella davant del jurat i es van enfrontar a diferents dinàmiques de grup i proves de ball. Només 40 candidats van passar a la fase següent.

A la segona jornada, es va posar a prova la capacitat dels aspirants per fer segones veus i harmonies als seus companys. Només 25 candidats van passar a l'última i definitiva jornada de càsting.

El tercer dia, els 25 aspirants definitius van haver de desplegar tot el seu talent tot defensant un tema amb acompanyament musical i en solitari. El jurat del càsting, format per l'equip de coaches del programa, ho ha tingut difícil perquè el nivell en aquesta nova edició ha estat encara més alt. Però, finalment, hi ha hagut acord: ja sabem quins són els 16 nous concursant oficials d'"Eufòria".

El jurat dels càstings d'"Eufòria" ha de triar els 16 nous concursants
Alguns dels finalistes, assajant per a la prova de ball

 

Un gran desplegament a les xarxes socials

Tot el que ha passat als càstings s'ha pogut seguir, en directe i en exclusiva, al canal de Twitch d'"Eufòria". Nadine Romero s'ha posat al capdavant de l'stream per compartir-ho amb tots els espectadors que s'hi han connectat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut