Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Buscant l'artista 360

"Eufòria": la selecció final

Per fi sabem quins són els concursants d'"Eufòria". No només es busca una veu bonica, sinó que artistes 360, que sàpiguen cantar, fer segones veus, harmonitzar i crear coreografies. El temps s'acaba... i ser o no ser un d'ells està en mans del veredicte final.

Arrenca la selecció final del càsting d'"Eufòria". Només dos dies separen alguns dels nostres concursants de convertir-se en protagonistes de l'espectacle musical més gran de la temporada.

 

Avui treballen en grups de quatre. Preparen un tema, harmonitzant veus i creant una coreografia per a la posada en escena i, de nou, reben el veredicte del jurat d'"Eufòria".


Els afectes (i defectes) que han nascut treballant junts es manifesten en els moments decisius. Ara ja només en queden vint-i-cinc.
I, per fi, tan sols una cançó, només un veredicte per descobrir qui passarà els pròxims mesos vibrant d'"Eufòria".
Els nostres aspirants demostren el seu talent per última vegada. El jurat del càsting no ho té gens fàcil. Volem trobar el cantant més complet. Quinze aspirants i alguna sorpresa. S'acaba el silenci. Esclata l'"Eufòria".

 

Marta Torné i Miki Núñez, els dos directors de pista que prometen emocionar-nos
Marta Torné i Miki Núñez, els dos directors de pista que prometen emocionar-nos
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut