Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Ens confessa la seva favorita

Estela, d'"Eufòria": "No m'esperava marxar, però estic contenta de fer-ho amb una actuació vocalment de 10"

Després d'un cap de setmana "una mica dur", i encara assimilant l'expulsió, l'Estela ha visitat el plató del "Tot es mou". Ha confessat que no s'esperava ser eliminada i ha donat dos titulars: qui creu que guanyarà "Eufòria"... i qui li agradaria que guanyés

La seva expulsió ha estat àmpliament comentada a les xarxes, on molts seguidors d'"Eufòria" asseguren que ha marxat una de les grans veus del concurs. De fet, el mateix jurat va admetre que la seva interpretació d'"Ara que tinc vint anys" havia estat, vocalment, de 10.

"No m'esperava marxar amb aquesta actuació, perquè he notat tant el suport de la gent... Però em quedo amb el fet que he marxat del programa amb una actuació que vocalment ha estat de 10. Amb una altra, potser hauria estat pitjor. No he transmès a nivell emocional, però això de les emocions i els sentiments és tan relatiu... Tenia angines, i potser estava més pendent de la veu que del que transmetia."

Els col·laboradors del "Tot es mou" li han preguntat a l'exconcursant si pensa que el jurat té favorits. L'Estela ha explicat que els mateixos concursants, a les posades en comú, ja veuen per on poden anar les coses i qui pot ser el favorit en cada gala..., tot i que de vegades els divendres tot canvia. I ha anat més enllà: "Jo també tinc favorits, és normal".

"Personalment penso que guanyarà la Mariona, i no és per treure-li importància, però a mi m'encantaria que guanyés la Núria perquè sento que ho té tot: l'espectacle, sap cantar, sap ballar, el carisma... He treballat 3 vegades amb ella i la seva manera de treballar m'encanta, he après molt amb ella, m'ha ajudat tant..."

"Tot es mou" ha connectat amb la mare de l'Estela, la Lucía, que creu que no hauria d'haver marxat encara, però que agraeix al concurs que l'hagi ajudat a creure en ella, a saber què és estar damunt un escenari i a sortir de la seva zona de confort. I li ha dit a la seva filla que estigui tranquil·la: "Quan es tanca una porta, es pot obrir l'univers sencer."

Què farà a partir d'ara? L'Estela ha explicat que a la seva vida ha tingut moltes feines diferents i que no li caurien els anells per tornar-hi, però que la música és la primera cosa a què es dedica que l'ha feta feliç: "M'he sentit tan satisfeta..." Sort, Estela!

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut