Marta Torné i Miki Núñez riuen damunt un auto de xoc
Reserva't el dia: 10 de març

És oficial: torna '"Eufòria" i aquestes són totes les novetats confirmades

Ja tenim data d'estrena de la temporada d'"Eufòria": la primera gala serà el divendres 10 de març. Abans, revelarem els noms dels concursants en dos programes especials de càsting. Atenció, que fem espòiler!

Després de l'èxit rotund de la primera temporada, "Eufòria" torna a TV3. Un cop més, 16 concursants competiran per convertir-se en l'artista més complet de Catalunya. Per això, hauran de treballar setmanalment una cançó com a solista, a més de fer les segones veus dels temes dels seus companys.

El resultat d'aquesta feina d'equip el podrem veure cada nit de divendres, quan els concursants pujaran a l'escenari d'"Eufòria" i s'enfrontaran al veredicte del jurat.

"Eufòria" començarà amb dos programes especials de càsting, que s'emetran dijous 23 de febrer i 2 de març, a les 22.45. S'hi podran veure les diferents proves a les quals s'han sotmès els aspirants durant les audicions fins a convertir-se en els 16 protagonistes d'aquesta nova edició.  

Les noves cares del programa

La nova temporada del talent musical comptarà amb cares ja conegudes pels fans del programa, com l'actriu i presentadora Marta Torné i el cantant Miki Núñez, que en seran els presentadors.

Pel que fa a l'equip de coaches, hi haurà dos nous fitxatges: l'actriu Paula Malia com a coach d'interpretació i la cantant, compositora i pianista Clara Luna com a coach de veu.  

Daniel Anglès repetirà com a director artístic, per la qual cosa estarà al capdavant del disseny de les actuacions; Jordi Cubino serà l'encarregat de la producció musical i Albert Sala tornarà com a coreògraf després d'haver triat el cos de ball del programa a l'spin-off "Eufòria Dance".

A la taula del jurat, "Eufòria" comptarà amb dues cares ja conegudes, els cantants Lildami i Elena Gadel. El nom de la persona que ocuparà la tercera cadira a la taula del jurat encara és una incògnita, tot i que tant els mitjans com els seguidors del programa estan fent ja les seves apostes... El que sí que sabem és que els tres jurats seran encara més exigents en la recerca de l'artista 360.

Més novetats

A banda de les noves incorporacions, "Eufòria" ens sorprendrà amb més novetats. La mecànica del programa serà molt similar però amb una diferència clau: totes les gales seran en directe. Des de la primera, el divendres 10 de març.  Això vol dir que els espectadors podran emetre el seu vot en directe amb l'aplicació de TV3 des del primer dia.

També veurem importants canvis al plató, que serà encara més espectacular que a la primera edició. De fet, se'n doblarà la capacitat: cada divendres hi haurà més de 250 persones de públic.

Una altra novetat serà pel que fa als continguts: "Eufòria" emetrà més imatges del dia a dia dels concursants, tant dels assajos (que es faran al nou Estudi Eufòria), com en altres localitzacions exteriors. Això permetrà conèixer amb més profunditat els concursants i veure com es relacionen entre ells.

Aquest any, "Eufòria" seguirà tenint molta presència a les xarxes socials, amb continguts exclusius a TikTok, Instagram i Twitch, amb directes on els seguidors podran descobrir els secrets que s'amaguen al programa més enllà de les gales de plató.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut