Paula Malia i Clara Luna, noves incorporacions a "Eufòria"
Noves incorporacions

El nou equip de coaches d'"Eufòria": qui substitueix Carol Rovira?

La nova temporada del talent musical comptarà amb cares ja conegudes pels fans del programa però també amb algunes noves incorporacions: Paula Malia i Clara Luna

Aquests dies ja les podem veure a la fase final de càsting del programa: la família "Eufòria" ha donat la benvinguda a Paula Malia i Clara Luna.

L'actriu Paula Malia s'incorpora a la nova edició com a coach d'interpretació, el càrrec que durant la primera temporada del programa va ocupar Carol Rovira. La presentadora d'"Eufòria Dance" ja va avançar a "Zona Franca" que, per motius professionals, no estaria a la segona edició.

Malia ha participat en diverses sèries de TV3 com "L'última nit del karaoke", "Benvinguts a la família" o "Cites". També ha protagonitzat sèries per a Netflix ("Valeria") i pel·lícules de Dani de la Orden ("Loco por ella") i Patricia Font ("Gente que viene y bah"), a més de treballar en nombrosos muntatges teatrals.

 

A l'equip també s'hi incorpora Clara Luna, cantant, compositora i pianista. Formarà part del departament musical del programa com a coach de veu. Luna és professora a l'Escola Superior del Taller de Músics, ha treballat amb artistes com Bobby Mcferrin i és Premi Enderrock 2007.

A més d'aquests dos nous fitxatges, a l'equip de coaches hi haurà cares ja conegudes pels espectadors del programa, com Daniel Anglès. El director artístic de la primera edició repeteix en aquesta segona temporada i seguirà al capdavant del disseny de les actuacions.

Albert Sala torna com a coreògraf d'"Eufòria" després d'haver triat el cos de ball del programa a l'spin-off "Eufòria Dance".

 

Per acabar, el compositor, productor i autor de renom internacional Jordi Cubino serà el productor musical de la nova temporada d'"Eufòria".

 

Anar al contingut