Confirmat: Miki Núñez serà el copresentador de la nova temporada d'"Eufòria"

El cantant terrassenc ha sorprès els aspirants que avui participaven a la fase final del càstings i que competeixen per convertir-se en un dels 16 concursants de la segona temporada del talent show

Ja tenim presentadors confirmats! Després d'anunciar-se que Marta Torné repeteix com a presentadora de la segona temporada d'"Eufòria", ara el programa confirma la participació del cantant Miki Núñez com a copresentador del talent show de TV3. El cantant, que repeteix en la nova edició del concurs, ha visitat per sorpresa els 25 aspirants que competeixen per converitr-se en els nous 16 concursants d'"Eufòria" al'última jornada del càsting final.

Paral·lelament a la seva carrera musical, Miki Núñez consolida la seva vessant de presentador i es posa novament al capdavant de les gales del concurs. Cada setmana el podrem tornar veure a l'escenari d'"Eufòria" juntament amb Marta Torné i traient la part més divertida dels concursants. Des del seu pas per aquest concurs, el cantant català s'ha convertit en un dels rostres més populars de TV3: juntament amb Mariona Escoda, guanyadora de la primera edició d'"Eufòria", ha estat l'encarregat de crear i posar veu a la cançó de l'estiu, "Llums de mitjanit", i de presentar l'especial de les campanades de Cap d'Any.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut