Ni el jurat ni els coaches: ara manes tu

Com votar a "Eufòria"?

Cada divendres, els espectadors d'"Eufòria" són els encarregats de decidir qui continua i qui no al programa

Qui vols que segueixi a "Eufòria"? Divendres, un cop s'obrin les votacions durant l'emissió de la gala, podràs votar aquí quin dels 2 concursants a la zona de perill vols que segueixi al programa.

Vota Eufòria

Ja pot dir el jurat, ja poden dir els coaches... els seguidors d'"Eufòria" prenen la paraula i poden votar des de casa cada divendres a través de l'app de TV3 i de la pàgina web d'"Eufòria".

Per facilitar la participació, durant l'emissió es mostrarà un codi QR en pantalla que enllaçarà a la pàgina web del programa. Durant el temps que les votacions estiguin obertes, els espectadors podran utilitzar el codi QR, obrir l'app o entrar directament al web del programa i votar pel concursant que volen salvar.

La mecànica de la primera part del programa serà la mateixa que hem vist fins ara: el jurat veurà les actuacions i decidirà quins concursants posa a la zona de perill. El VAR musical podrà nominar algun concursant més. Quan només quedin dos concursants a la zona de perill, s'obriran les votacions a tota l'audiència, que disposarà del temps de la pausa publicitària i de l'actuació de l'artista convidat per votar i dictar sentència.

Així que, fans d'"Eufòria", prepareu-vos! Vosaltres sou els encarregats de decidir qui és la veu més completa de Catalunya.

 

 

Anar al contingut