Amb Elena Gadel i Lildami

Carol Rovira: ara, jurat d'"Eufòria"

Després de l'èxit rotund de la primera temporada, "Eufòria" torna a la nit del divendres de TV3. Ens esperen moltes sorpreses, com la tornada de l'actriu Carol Rovira... ara com a membre del jurat

Durant una entrevista al desembre a "Zona Franca", Carol Rovira va sembrar la desil·lusió entre la seva legió internacional de fans assegurant que no seguiria a la nova temporada d'"Eufòria" perquè considerava que ja no podia aportar més com a coach del programa. 

Ara ja ho podem dir: hi havia trampa! En aquesta nova edició, l'actriu Carol Rovira deixa el seu paper de coach d'interpretació per incorporar-se al jurat, acompanyant així els cantants Elena Gadel i Lildami. Tots tres seran els encarregats de valorar les actuacions dels aspirants, decidir qui seu a la cadira de favorit... i qui va a la zona de perill!

Per substituir Carol Rovira com a coach d'interpretació, s'incorpora a "Eufòria" l'actriu Paula Malia, a qui ja hem vist amb molta química amb els candidats als càstings. Una altra incorporació és la de la compositora i pianista Clara Luna com a coach de veu. Daniel Anglès repetirà com a director artístic, dissenyant totes les actuacions; Jordi Cubino serà l'encarregat de la producció musical i Albert Sala tornarà com a coreògraf amb l'equip de ballarins que es va triar a l'spin-off "Eufòria Dance".

 

En total, setze concursants participaran cada divendres en una espectacular gala en directe per intentar convertir-se en l'artista més complet/a de Catalunya i aconseguir un contracte discogràfic que els permeti iniciar la seva carrera musical. Per això, hauran de treballar setmanalment una cançó com a solistes, a més de fer les segones veus dels temes dels seus companys de grup.

Totes les gales seran en directe, cosa que significa que els espectadors podran emetre el seu vot amb l'aplicació de TV3 des del primer divendres.

Anar al contingut