• Gala 8: Les emocions a flor de pell!
  Veure vídeo

  Gala 8: Les emocions a flor de pell!

  La vuitena gala recupera la dinàmica d'eliminacions i un concursant haurà d'abandonar el programa
  Després d'una gala de repesca on el públic ha
  decidit que l'Edu i la Clàudia es reenganxin a la carrera per trobar la veu més completa de Catalunya, el programa retorna a la dinàmica de competició. Aquest divendres un dels 9 participants que segueixen dins del concurs haurà d'abandonar-lo, ara sí, definitivament. La mecànica de la gala serà l'habitual: després que el jurat, el VAR musical i els coaches decideixin quins dos concursants es queden a la zona de perill, l'audiència del programa escollirà qui segueix al concurs i qui ha de marxar.
  El repertori d'aquest divendres promet una gala molt disputada. La favorita de la sisena gala, la Mariona, haurà de recuperar la seva vessant més explosiva per defensar "Seré feliç", adaptació al català de la mítica "I will survive", de Gloria Gaynor, tot un himne disco. L'Estela s'enfrontarà per primera vegada a un gran clàssic català: "Ara que tinc vint anys", de Joan Manuel Serrat. La Núria haurà de mostrar la seva cara més sensual i animal amb un gran hit recent: "My head & my heart", d'Ava Max. El Pedro tornarà a ser el baladista que tant emociona amb "Falling", de Harry Styles, fent una posada en escena que promet autèntica devoció. El Triquell tindrà per fi un tema del seu estil: "Enemy", d'Imagine Dragons, una cançó on podrà lluir tot el seu registre vocal. L'Edu haurà de mostrar el seu to més intimista amb un tema llegendari del rock català: "El far del sud", de Sopa de Cabra. El Joan intentarà fer ballar tothom amb un gran número sobre rodes i el clàssic "Disco Inferno", de The Trammps. La Clàudia tornarà al programa amb una cançó d'una de les artistes més exitoses i empoderades de les darreres dècades: "Ironic", d'Alanis Morissette. I, finalment, la Scorpio cantarà un dels temes del moment, "Ay mamá", de Rigoberta Bandini, en una posada en escena que omplirà el plató d'imatges reals de mares alletant els seus nadons.

  La vuitena gala recupera la dinàmica d'eliminacions i un concursant haurà d'abandonar el programa Després d'una gala de repesca on el públic ha decidit que l'Edu i la Clàudia es reenganxin a la carrera per trobar la veu més completa de Catalunya, el programa retorna a la dinàmica de competició. Aquest divendres un dels 9 participants que segueixen dins del concurs haurà d'abandonar-lo, ara sí, definitivament. La mecànica de la gala serà l'habitual: després que el jurat, el VAR musical i els coaches decideixin quins dos concursants es queden a la zona de perill, l'audiència del programa escollirà qui segueix al concurs i qui ha de marxar. El repertori d'aquest divendres promet una gala molt disputada. La favorita de la sisena gala, la Mariona, haurà de recuperar la seva vessant més explosiva per defensar "Seré feliç", adaptació al català de la mítica "I will survive", de Gloria Gaynor, tot un himne disco. L'Estela s'enfrontarà per primera vegada a un gran clàssic català: "Ara que tinc vint anys", de Joan Manuel Serrat. La Núria haurà de mostrar la seva cara més sensual i animal amb un gran hit recent: "My head & my heart", d'Ava Max. El Pedro tornarà a ser el baladista que tant emociona amb "Falling", de Harry Styles, fent una posada en escena que promet autèntica devoció. El Triquell tindrà per fi un tema del seu estil: "Enemy", d'Imagine Dragons, una cançó on podrà lluir tot el seu registre vocal. L'Edu haurà de mostrar el seu to més intimista amb un tema llegendari del rock català: "El far del sud", de Sopa de Cabra. El Joan intentarà fer ballar tothom amb un gran número sobre rodes i el clàssic "Disco Inferno", de The Trammps. La Clàudia tornarà al programa amb una cançó d'una de les artistes més exitoses i empoderades de les darreres dècades: "Ironic", d'Alanis Morissette. I, finalment, la Scorpio cantarà un dels temes del moment, "Ay mamá", de Rigoberta Bandini, en una posada en escena que omplirà el plató d'imatges reals de mares alletant els seus nadons.

 • Gala 7: La repesca més emocionant!
  Veure vídeo

 • Gala 6
  Veure vídeo

  Gala 6

  Arriba l'hora de la veritat. Només queden vuit concursants en la cursa per trobar la veu més completa de Catalunya i, a partir d'ara, serà precisament tot Catalunya qui decideixi qui mereix aquest honor. Des d'aquest divendres, els espectadors podran votar a través de l'app de TV3 i de la pàgina web del programa per decidir qui ha de seguir en el concurs i qui l'ha d'abandonar. Per facilitar la participació, l'emissió incorporarà un codi QR en pantalla que enllaçarà a la pàgina web d'"Eufòria". Durant el període de votacions, els espectadors podran utilitzar el codi QR, obrir l'app o entrar directament al web del programa i votar pel concursant que volen salvar. La mecànica de la primera part del programa serà la mateixa que hem vist fins ara: tots els concursants cantaran com a solistes, faran segones veus als seus companys i se sotmetran a les valoracions del jurat integrat per l'Elena Gadel, el Marc Clotet i el Lildami. Després, el VAR musical del Jordi Cubino entrarà en acció enviant a la zona de perill a qui hagi fallat en els cors i, tot seguit, el Dani Anglès, la Carol Rovira i l'Albert Sala tindran la potestat de salvar algú de la zona de perill sempre que hi hagi més de dos nominats. Finalment, quan només quedin dos concursants a la zona de perill s'obriran les votacions a tota l'audiència, que disposarà del temps de la pausa publicitària i de l'actuació de l'artista convidat, que en aquesta gala serà Mishima, amb la cançó "Un lloc que recordi", del seu darrer disc "Aigua clara", per votar i dictar sentència.
  El repertori d'aquesta sisena gala promet moltes emocions. La Núria, la favorita de la cinquena gala, s'enfronta a tot un himne generacional que fins fa poc no havia escoltat mai: "Què volen aquesta gent?", de Maria del Mar Bonet. La Scorpio cantarà un tema d'una de les seves artistes preferides: el "Back to black", d'Amy Winehouse, en un número que prescindirà de grans coreografies per donar protagonisme a la veu. L'Edu tindrà un gran repte per end

  Arriba l'hora de la veritat. Només queden vuit concursants en la cursa per trobar la veu més completa de Catalunya i, a partir d'ara, serà precisament tot Catalunya qui decideixi qui mereix aquest honor. Des d'aquest divendres, els espectadors podran votar a través de l'app de TV3 i de la pàgina web del programa per decidir qui ha de seguir en el concurs i qui l'ha d'abandonar. Per facilitar la participació, l'emissió incorporarà un codi QR en pantalla que enllaçarà a la pàgina web d'"Eufòria". Durant el període de votacions, els espectadors podran utilitzar el codi QR, obrir l'app o entrar directament al web del programa i votar pel concursant que volen salvar. La mecànica de la primera part del programa serà la mateixa que hem vist fins ara: tots els concursants cantaran com a solistes, faran segones veus als seus companys i se sotmetran a les valoracions del jurat integrat per l'Elena Gadel, el Marc Clotet i el Lildami. Després, el VAR musical del Jordi Cubino entrarà en acció enviant a la zona de perill a qui hagi fallat en els cors i, tot seguit, el Dani Anglès, la Carol Rovira i l'Albert Sala tindran la potestat de salvar algú de la zona de perill sempre que hi hagi més de dos nominats. Finalment, quan només quedin dos concursants a la zona de perill s'obriran les votacions a tota l'audiència, que disposarà del temps de la pausa publicitària i de l'actuació de l'artista convidat, que en aquesta gala serà Mishima, amb la cançó "Un lloc que recordi", del seu darrer disc "Aigua clara", per votar i dictar sentència. El repertori d'aquesta sisena gala promet moltes emocions. La Núria, la favorita de la cinquena gala, s'enfronta a tot un himne generacional que fins fa poc no havia escoltat mai: "Què volen aquesta gent?", de Maria del Mar Bonet. La Scorpio cantarà un tema d'una de les seves artistes preferides: el "Back to black", d'Amy Winehouse, en un número que prescindirà de grans coreografies per donar protagonisme a la veu. L'Edu tindrà un gran repte per end

 • Gala 5: festa, i de les grosses!
  Veure vídeo

  Gala 5: festa, i de les grosses!

  La gala d'aquest divendres ha estat la darrera on només pot votar el públic de plató. En endavant, les votacions seran obertes a tothom i el destí dels concursants estarà en mans de tota l'audiència. Amb l'eliminació de la Llum a la quarta gala d'"Eufòria" , ja només queden nou concursants en la cursa per aconseguir un contracte discogràfic. 

  El repertori d'aquesta cinquena gala ens ha portat una nit amb molta marxa. La Mariona s'ha d'enfrontat a la coreografia més complexa que ha fet fins ara amb "Cheap thrills", de Sia; l'Edu ha tornat a portar la festa a l'escenari amb "Volcans", de Buhos; la Scorpio ha hagut de convèncer el jurat amb un número molt ballat de Lola Índigo, "Ya no quiero ná"; en Chung-Man ha interpretat un tema tan emotiu com "All of me", de John Legend; l'Estela ha mostrat la seva versió més rockera amb "Highway to hell", d'AC/DC; la Núria ha estat uuna de les més canyeres de la nit amb "So what", de Pink; en Joan ha provat de fer-se seva una cançó com "Ho tenim tot", de Joan Dausà; el Triquell ha tingut una posada en escena sorprenent per cantar "Massa bé", de Doctor Prats, i en Pedro ha defensat tot un himne com "País petit", de Lluís Llach. 

  El jurat del programa, integrat per Elena Gadel, Marc Clotet i Lildami, ho han tingut  encara més complicat per enviar concursants a la zona de perill. Cada cop n'hi ha menys i és possible que hagin d'enviar-hi alguns dels seus favorits. El grup de coaches format per Dani Anglès, Jordi Cubino, Albert Sala, Carol Rovira, i Aina Casanovas ha treballat més dur que mai perquè tots els números brillin sobre l'escenari i no sigui fàcil descartar ningú. Però com sempre un d'ells ha de marxar i ha estat el torn del Chung-Man qui ha obtingut un suport del 33% del vots en front del 67% dels vots que ha obtingut el Joan.

  Tot al contrari la concursant que ha brillat més i s'ha guanyat el vot de favorita ha estat la Núria. La gala on l'hem vist en la seva versió més canyera amb "So what", de Pink!

  La gala d'aquest divendres ha estat la darrera on només pot votar el públic de plató. En endavant, les votacions seran obertes a tothom i el destí dels concursants estarà en mans de tota l'audiència. Amb l'eliminació de la Llum a la quarta gala d'"Eufòria" , ja només queden nou concursants en la cursa per aconseguir un contracte discogràfic.  El repertori d'aquesta cinquena gala ens ha portat una nit amb molta marxa. La Mariona s'ha d'enfrontat a la coreografia més complexa que ha fet fins ara amb "Cheap thrills", de Sia; l'Edu ha tornat a portar la festa a l'escenari amb "Volcans", de Buhos; la Scorpio ha hagut de convèncer el jurat amb un número molt ballat de Lola Índigo, "Ya no quiero ná"; en Chung-Man ha interpretat un tema tan emotiu com "All of me", de John Legend; l'Estela ha mostrat la seva versió més rockera amb "Highway to hell", d'AC/DC; la Núria ha estat uuna de les més canyeres de la nit amb "So what", de Pink; en Joan ha provat de fer-se seva una cançó com "Ho tenim tot", de Joan Dausà; el Triquell ha tingut una posada en escena sorprenent per cantar "Massa bé", de Doctor Prats, i en Pedro ha defensat tot un himne com "País petit", de Lluís Llach.  El jurat del programa, integrat per Elena Gadel, Marc Clotet i Lildami, ho han tingut  encara més complicat per enviar concursants a la zona de perill. Cada cop n'hi ha menys i és possible que hagin d'enviar-hi alguns dels seus favorits. El grup de coaches format per Dani Anglès, Jordi Cubino, Albert Sala, Carol Rovira, i Aina Casanovas ha treballat més dur que mai perquè tots els números brillin sobre l'escenari i no sigui fàcil descartar ningú. Però com sempre un d'ells ha de marxar i ha estat el torn del Chung-Man qui ha obtingut un suport del 33% del vots en front del 67% dels vots que ha obtingut el Joan. Tot al contrari la concursant que ha brillat més i s'ha guanyat el vot de favorita ha estat la Núria. La gala on l'hem vist en la seva versió més canyera amb "So what", de Pink!

 • El camí cap a l'Eufòria
  Veure vídeo

  El camí cap a l'Eufòria

  Després de només quatre setmanes, "Eufòria" ja s'ha convertit en tot un fenomen. Les possibles explicacions del perquè d'aquest fenomen poden ser moltes però, de ben segur, totes tenen dos punts en comú: unes actuacions espectaculars i uns concursants que desborden talent. Ha arribat el moment de tornar a viure algun dels millors moments que ens ha deixat aquestes setmanes i, a més a més, veure imatges inèdites i exclusives dels càstings dels nostres eufòrics i eufòriques. Prepareu-vos per fer amb nosaltres un camí ple de música, el camí cap a l'"Eufòria".

  Després de només quatre setmanes, "Eufòria" ja s'ha convertit en tot un fenomen. Les possibles explicacions del perquè d'aquest fenomen poden ser moltes però, de ben segur, totes tenen dos punts en comú: unes actuacions espectaculars i uns concursants que desborden talent. Ha arribat el moment de tornar a viure algun dels millors moments que ens ha deixat aquestes setmanes i, a més a més, veure imatges inèdites i exclusives dels càstings dels nostres eufòrics i eufòriques. Prepareu-vos per fer amb nosaltres un camí ple de música, el camí cap a l'"Eufòria".

 • Gala 4
  Veure vídeo

  Gala 4

  Arribem a la quarta gala de la temporada amb deu participants. Quan acabi, només en quedaran nou. La competició cada cop és més dura. A la tercera gala la Laura va abandonar el programa i en aquesta quarta gala un altre concursant baixarà de l'escenari d'"Eufòria". El Pedro, la Mariona, l'Edu, el Triquell, el Chung-Man, l'Estela, la Scorpio, la Núria, la Llum i el Joan s'enfronten a una gala on el nivell de les actuacions es mantindrà alt i els errors, siguin en les interpretacions solistes o en els acompanyaments corals, es pagaran cars. En aquesta quarta gala, a més, les segons veus seran totes individuals: cada solista tindrà només un acompanyament vocal. Tots els coristes hauran de fer un pas endavant per defensar la seva feina vocal perquè aquesta vegada no podran recolzar-se en la veu d'un segon corista. Si fallen, quedaran en evidència davant del VAR musical.
  El repertori d'aquesta quarta gala serà el següent: la Mariona cantarà un tema d'una de les seves artistes preferides: "I drove all night", de Céline Dion; l'Edu tindrà per fi la balada que tant li ha reclamat el jurat amb "El vespre", d'Els Pets; la Scorpio actuarà en mode diva amb "The edge of glory", de Lady Gaga; en Chung-Man prepararà un número espectacular per defensar "There's nothing holding me back", de Shawn Mendes; l'Estela tocarà la fibra amb l'"Avui vull agrair", de Mónica Naranjo; la Núria recuperarà un dels himnes del rock en català amb "El vol de l'home ocell", de Sangtraït; el Joan lluitarà per alliberar-se dels seus pecats amb "It's a sin", d'Elton John; el Triquell es posarà reivindicatiu amb "Si tothom calla", de Gertrudis; la Llum cantarà un autèntic himne festiu: "Aviam què passa", de Rigoberta Bandini, i el Pedro es deixarà anar amb un èxit com "Save your tears", de The Weeknd.
  El jurat del programa, integrat per Elena Gadel, Marc Clotet i Lildami, ho tornarà a tenir complicat per enviar concursants a la zona de perill. El grup de coaches format per Dani Anglès, Carol Rovira, Jo

  Arribem a la quarta gala de la temporada amb deu participants. Quan acabi, només en quedaran nou. La competició cada cop és més dura. A la tercera gala la Laura va abandonar el programa i en aquesta quarta gala un altre concursant baixarà de l'escenari d'"Eufòria". El Pedro, la Mariona, l'Edu, el Triquell, el Chung-Man, l'Estela, la Scorpio, la Núria, la Llum i el Joan s'enfronten a una gala on el nivell de les actuacions es mantindrà alt i els errors, siguin en les interpretacions solistes o en els acompanyaments corals, es pagaran cars. En aquesta quarta gala, a més, les segons veus seran totes individuals: cada solista tindrà només un acompanyament vocal. Tots els coristes hauran de fer un pas endavant per defensar la seva feina vocal perquè aquesta vegada no podran recolzar-se en la veu d'un segon corista. Si fallen, quedaran en evidència davant del VAR musical. El repertori d'aquesta quarta gala serà el següent: la Mariona cantarà un tema d'una de les seves artistes preferides: "I drove all night", de Céline Dion; l'Edu tindrà per fi la balada que tant li ha reclamat el jurat amb "El vespre", d'Els Pets; la Scorpio actuarà en mode diva amb "The edge of glory", de Lady Gaga; en Chung-Man prepararà un número espectacular per defensar "There's nothing holding me back", de Shawn Mendes; l'Estela tocarà la fibra amb l'"Avui vull agrair", de Mónica Naranjo; la Núria recuperarà un dels himnes del rock en català amb "El vol de l'home ocell", de Sangtraït; el Joan lluitarà per alliberar-se dels seus pecats amb "It's a sin", d'Elton John; el Triquell es posarà reivindicatiu amb "Si tothom calla", de Gertrudis; la Llum cantarà un autèntic himne festiu: "Aviam què passa", de Rigoberta Bandini, i el Pedro es deixarà anar amb un èxit com "Save your tears", de The Weeknd. El jurat del programa, integrat per Elena Gadel, Marc Clotet i Lildami, ho tornarà a tenir complicat per enviar concursants a la zona de perill. El grup de coaches format per Dani Anglès, Carol Rovira, Jo

 • Gala 3
  Veure vídeo

  Gala 3

  La tercera és la bona. Això és el que han degut pensar els concursants d'"Eufòria" abans de la seva actuació a la tercera gala de la temporada. Tots i cadascun han donat el millor a l'escenari, pujant el nivell del programa una setmana més!

  La tercera és la bona. Això és el que han degut pensar els concursants d'"Eufòria" abans de la seva actuació a la tercera gala de la temporada. Tots i cadascun han donat el millor a l'escenari, pujant el nivell del programa una setmana més!

 • Gala 2
  Veure vídeo

  Gala 2

  Els dotze concursants que van sortir de la primera gala comencen l'autèntica competició eufòrica. Hauran de defensar els temes individuals i les segones veus que han estat preparat durant la setmana. I ho faran amb una novetat important: el favorit. És una nova mecànica que permetrà als membres del jurat designar un concursant que gaudirà d'immunitat plena.

  Els dotze concursants que van sortir de la primera gala comencen l'autèntica competició eufòrica. Hauran de defensar els temes individuals i les segones veus que han estat preparat durant la setmana. I ho faran amb una novetat important: el favorit. És una nova mecànica que permetrà als membres del jurat designar un concursant que gaudirà d'immunitat plena.

 • Gala 1
  Veure vídeo

  Gala 1

  Per fi comença l'aventura. Després dels càstings, els 16 seleccionats obren la competició per aconseguir un contracte discogràfic per emprendre una carrera musical i artística. Aquest divendres viuran la seva primera nit sobre un escenari total que serà la delícia dels amants dels grans espectacles.

  Per fi comença l'aventura. Després dels càstings, els 16 seleccionats obren la competició per aconseguir un contracte discogràfic per emprendre una carrera musical i artística. Aquest divendres viuran la seva primera nit sobre un escenari total que serà la delícia dels amants dels grans espectacles.

 • Eufòria: La Selecció Final
  Veure vídeo

  Eufòria: La Selecció Final

  Arrenca la selecció final del càsting d'"Eufòria". Només dos dies separen alguns dels nostres concursants de convertir-se en protagonistes de l'espectacle musical més gran de la temporada.

  Arrenca la selecció final del càsting d'"Eufòria". Només dos dies separen alguns dels nostres concursants de convertir-se en protagonistes de l'espectacle musical més gran de la temporada.

 • Eufòria: Els Càstings
  Veure vídeo

  Eufòria: Els Càstings

  Més de mil cinc-centes persones de tot Catalunya s'han presentat a la crida del càsting d'"Eufòria" i noranta han arribat a la primera selecció. Acompanyats per Miki Núñez, passaran tres dies posant a prova el seu talent com a solistes, com a segones veus i demostrant com es mouen a l'escenari.

  Més de mil cinc-centes persones de tot Catalunya s'han presentat a la crida del càsting d'"Eufòria" i noranta han arribat a la primera selecció. Acompanyats per Miki Núñez, passaran tres dies posant a prova el seu talent com a solistes, com a segones veus i demostrant com es mouen a l'escenari.

Anar al contingut