Comença la competició

Primera gala d'"Eufòria Dance"! Ja sabem els millors 20 ballarins i ballarines que passen a la semifinal

Només 20 dels 30 aspirants passen a la gala següent. Els concursants han defensat coreografies i posades en escena impressionants per acompanyar diversos medleys interpretats per exeufòrics com el Pedro, l'Estela i la Núria

Comença la primera gala del talent show de ball "Eufòria Dance", en què un grup de joves professionals de la dansa competeixen per formar part del cos de ball, format per 12 ballarins, de la segona edició del concurs musical "Eufòria".

 

L'actriu Carol Rovira ha estat la mestra de cerimònies de la gala, i Albert Sala ha complert amb la seva doble funció com a coreògraf del programa i com a cap del jurat, integrat també per les ballarines i coreògrafes Marta Tomasa i Sandra Granada i una convidada sorpresa.

La coreografia de Beyoncé, amb la veu de Núria
El final de la coreografia de Beyoncé, amb la veu de la Núria

 

Els aspirants han hagut de defensar tres grans coreografies i posades en escena amb temes de Beyoncé, Oques Grasses i Michael Jackson. I ho han hagut de fer seguint l'esperit d'"Eufòria": treballant en equip i col·laborant entre ells per crear els xous més espectaculars, alhora que competeixen per mantenir-se al concurs.

La coreografia de Michael Jackson, amb Pedro da Costa
La coreografia de Michael Jackson, amb Pedro da Costa

Tot just després de la presentació del single d'Estela, "Cupido", l'actriu i presentadora Marta Torné ha confirmat que presentarà la pròxima edició d'"Eufòria" i ho ha fet generant expectatives:

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut