Carol Rovira i el jurat d'"Eufòria dance"

Albert Sala, coreògraf i cap del jurat

Sala ha saltat a la fama recentment a Catalunya com a coreògraf d'"Eufòria" gràcies a la seva enorme creativitat, professionalitat i carisma, però fa molts més anys que es dedica a la dansa.

Coreògraf d'àmbit europeu, ha treballat per a programes de la televisió espanyola, francesa, anglesa i holandesa com ara "Factor X UK", "Dancing with the Stars" o "So you think you can dance", entre d'altres. També té carrera professional com a coreògraf de cinema i publicitat i ha treballat amb productores de gran prestigi com Disney o Warner Bros.

A Barcelona, lidera La Caja Negra, un nou estudi que compagina produccions de videodansa i formacions de ballarins i ballarines professionals.

 

Aina Casanovas, coach de coreografia

L'Aina va ser l'assistent de coreografia d'Albert Sala i una de les ballarines més carismàtiques de la primera edició d'"Eufòria". Anteriorment, havia estat ballarina del grup SP3 del Club Super3 i membre del cos de ball de diferents espectacles musicals de tot el món.

 

Marta Tomasa, membre del jurat

Formada a l'Escola Coco Comín, Marta Tomasa ha estat ballarina d'espectacles musicals d'èxit com ara "Fama", "Hair" o "Grease" i ha participat en diverses òperes del Liceu sota direcció de Dario Fo o Núria Espert. Com a coreògrafa, té una extensa trajectòria. Recentment ha treballat en el musical "Els pares normals", de Sergi Belbel, i en títols com "Pegados, el musical", "Mierda de artista" o "Ballar (és l'únic que) ens salvarà".

Paral·lelament a la seva carrera vinculada a la dansa, també ha treballat com a actriu de teatre i de televisió.

 

Sandra Granada, membre del jurat

Ballarina i coreògrafa amb una trajectòria de més de 15 anys, Sandra Granada és directora de l'acadèmia Quality Dance Studio i jutge nacional als concursos de dansa urbana, representant la marca Hip Hop International a Espanya. També ha estat coreògrafa de diversos artistes nacionals i internacionals i té un ampli currículum com a professora de danses urbanes.

Anar al contingut