Dijous, a les 23.05, a TV3

Estrenem "Maremar", l'aventura shakespeariana de Dagoll Dagom

Una nena en un camp de refugiats que plora desconsoladament perquè ha perdut els seus pares es troba amb un personatge fantàstic que la consola explicant-li la història de Pèricles
Una escena de "Maremar", de Dagoll Dagom (Montse G. Lera)

"Maremar" és un espectacle musical a cappella que suposa la primera aventura shakespeariana de la companyia Dagoll Dagom al llarg dels seus quaranta-quatre anys de vida.

Basada en "Pèricles, Príncep de Tir", de William Shakespeare, representa la història de Pèricles, un jove príncep que, fugint d'un cruel dictador, recorre la Mediterrània.

Durant les seves aventures, s'enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindran una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta fa naufragar la seva embarcació i la família quedarà separada.

"Maremar" és la història d'un pare, una mare i una filla que lluiten per retrobar-se, una de tantes històries en què la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar. Amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach.

Direcció: Joan Lluís Bozzo
Direcció musical, arranjaments i noves creacions: Andreu Gallén
Direcció coreogràfica: Ariadna Peya
Dramatúrgia: Jofre Borràs, Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella, Andreu Gallén, Miquel Periel i Ariadna Peya
Producció executiva i gerència: Anna Rosa Cisquella

Anar al contingut