Alexander Dreymon, actor protagonista de "The last kingdom"
Alexander Dreymon, actor protagonista de "The last kingdom"
Dilluns, a les 23.00, a TV3

Estrenem la segona temporada de "The last kingdom"

Un espectacle ple d'actes heroics i batalles èpiques, però amb una profunditat temàtica que abasta la política, la religió, la guerra, el coratge, l'amor, la lleialtat i la recerca universal d'identitat. En aquesta segona temporada, els riscos es tornen encara més grans quan la família d'Alfred és posada en perill, en un increïble final de rivalitats, matances i traïcions.

"The last kingdom" és l'adaptació de la sèrie de novel·les històriques de Bernard Cornwell coneguda com "The saxon stories", produïda per BBC America. La segona temporada, que consta de vuit capítols de 45 minuts, compta amb el retorn de l'actor Alexander Dreymon ("American Horror Story") com Uhtred, al costat de David Dawson ("Peaky Blinders"), Emily Cox ("Homeland"), Ian Hart ("Boardwalk Empire") i Tobies Santelmann ("Marcella"). A l'elenc s'hi uneixen, a més, Thure Lindhardt ("The Bridge"), Millie Brady ("Legend") i Peter McDonald ("Thirteen"). Un drama històric creat per Bernard Cronwell i Stephen Butchard.

La història de "The last kingdom" comença l'any 872. Gairebé tots els territoris que avui es coneixen com Anglaterra han estat envaïts pels vikings, i només roman inexpugnable el gran regne de Wessex, governat pel rei Alfred el Gran. En aquest context turbulent viu l'Uhtred, un jove saxó de família noble que va ser raptat i criat pels invasors, després que van matar els seus pares. L'Uhtred es veu obligat a triar entre els seus orígens i el poble amb què ha crescut, i la seva lleialtat sempre és posada a prova. És un saxó o un víking? En la seva recerca per reclamar els seus drets de naixement, el jove haurà de recórrer un camí perillós entre els dos bàndols i tindrà un paper en el naixement d'una nova nació.

La segona temporada

Aquesta segona temporada, en particular, transcorre l'any 878. Uhtred es continua recuperant després de combatre a la batalla decisiva que li va permetre a Alfred mantenir el domini de Wessex. Aquests esdeveniments, però, van tenir un alt cost per al guerrer... per això el protagonista iniciarà un viatge pel nord per reclamar les seves terres ancestrals i buscar la venjança.

Alfred continua amb la convicció, més forta que mai, de crear una Anglaterra unida i posarà la seva vista més enllà de Wessex, a les terres salvatges de nord, que han caigut en el caos i la rebel·lió. Si bé són temps perillosos, Alfred advoca per un nou rei, un danès cristià que està en situació d'esclau i Uhtred es comprometrà a salvar-lo, per enfrontar-se cara a cara amb un enemic antic.

Per la seva banda, l'oncle traïdor d'Uhtred, Ælfric, està amagat a la fortalesa de Bebbanburg i Kjartan, l'assassí d'Earl Ragnar, el pare adoptiu d'Uhtred, manté el control de Dunholm. Ragnar El Jove i Uhtred hauran d'unir forces per rescatar la seva germana Thyra, que ha estat presa com a ostatge. El destí impulsa Uhtred cap al sud, a Wessex, i quan dos germans guerrers nòrdics prenen control de Lundene, recau sobre el guerrer la tasca d'expulsar els invasors víkings.

En aquesta segona temporada, els riscos es tornen encara més grans quan la família d'Alfred és posada en perill, en un increïble final de rivalitats, matances i traïcions.

Un primer episodi de la segona temporada de "The last kingdom" que no donarà respir als espectadors. No és cap transició entre temporades ja que, des del principi, promet tensió, acció, baralles i grans aventures, en uns grans escenaris naturals i un elenc sòlid al capdavant dels personatges.

Capítol 9

Després de la victòria a la batalla d'Ethandun i la conversió del comte Guthrum al cristianisme, el rei Alfred mira d'ampliar la seva influència cap al nord i posa la seva mirada a Northúmbria. Mentrestant, Uhtred viatja cap al nord buscant venjar-se d'en Kjartan, i pel camí es trobarà el pare Beocca, enviat per ordre del rei a pagar el rescat d'un esclau molt especial, el rei Guthred de Cumbraland.

Anar al contingut