Copa del Rei

El Reial Madrid s'imposa per 2-0 al Sevilla, amb gols de Solari i Raúl

El Reial Madrid ha aconseguit un bon resultat en el partit d'anada de semifinals de la Copa del Rei, davant el Sevilla. Els de Queiroz, tot i no comptar amb Ronaldo, s'han imposat per 2-0 al Bernabéu. Els gols han estat de Solari, que ha entrat en l'onze titular per substituir Ronaldo -baixa d'última hora per la grip-, i de Raúl. Després del segon gol, en el minut 75, els madridistes han perdonat un parell de clares ocasions. Un altre fet que s'ha de destacar és que, en el minut 30, Figo ha abandonat el terreny de joc per problemes físics. El substitut ha estat Portillo.

El partit que han jugat Reial Madrid i Sevilla no ha tingut res a veure amb el que els va enfrontar en la Lliga i va acabar amb una dolorosa derrota blanca per 4-1. Aquesta vegada no hi ha hagut ni tants gols ni tant espectacle. Els madrilenys, sense Ronaldo, que ha estat baixa d'última hora per una grip, han sortit desorientats al Bernabéu, i això ho ha intentat aprofitar el Sevilla, molt ben col·locat en defensa i atent a qualsevol oportunitat de sorprendre el porter César. De tota manera, la primera meitat no ha estat afortunada per a cap dels dos equips, que no han creat ni una sola jugada en què realment s'hagi vist perill de cara al marcador. A l'absència de Ronaldo, s'hi ha afegit la marxa de Figo, que es queixava d'un cop a l'esquena i que ha estat substituït per Portillo, tot just en el minut 30. Només Darío Silva ha fet entrar la pilota a la porteria, quan Turienzo Álvarez ja havia anul·lat la jugada. Amb l'empat a zero ha començat el segon temps, i amb una jugada ben perillosa del Sevilla, iniciada amb un xut d'Alves que Darío Silva no ha pogut rematar. Però els gols els ha marcat el Madrid. Primer, Solari, en el minut 55, gairebé sense angle i superant Javi Navarro. Les indicacions posteriors dels entrenadors han tornat a ser profitoses per als blancs i, en el minut 31, Raúl feia el 2-0. Un resultat que els dóna seguretat de cara al partit de Sevilla i que podria haver estat més ampli després de jugades com les de Guti o Roberto Carlos, que ja no han pogut batre Esteban.