Avui, a les 22.35, a TV3

TV3 estrena el thriller de terror "Musa", de Jaume Balagueró

La pel·lícula de Jaume Balagueró, que compta amb la participació de TV3, és un thriller d'intriga basat en la novel·la "La dama número trece", de José Carlos Somoza

"Musa", la pel·lícula dirigida per Jaume Balagueró, conegut per la saga "REC" i "Mentre dorms", està protagonitzada per Elliot Cowan, Leonor Watling, Ana Ularu, Franka Potente, Manuela Vellés i Christopher Lloyd. La cinta és l'adaptació de la novel·la de José Carlos Somoza, "La dama número trece". És una coproducció internacional en què han participat Espanya (Filmax), França (The Jokers Films), Bèlgica (Frakas), Irlanda (Fantastic Films) i que ha tingut la col·laboració de TV3.

El director assenyala que:

"Es tracta d'una història fascinant i pertorbadora, un trencaclosques apassionant d'intriga i terror."

Sinopsi:

Després de la inesperada mort de la seva nòvia, el professor de literatura Samuel Salomon, interpretat per Elliot Cowan, deixa d'anar a la universitat. A més, des de fa uns quants dies, Samuel té el mateix malson: una dona és assassinada salvatgement. De sobte, la mateixa dona del malson és trobada sense vida. Samuel decideix colar-se en l'escena del crim per descobrir la veritat, i coneix Rachel (paper que representa Ana Ularu), que ha tingut el mateix malson que ell. Tots dos faran el possible per descobrir la identitat de la dona misteriosa, i s'endinsen en un món terrorífic, governat per les muses que van inspirar els grans poetes de la història.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut