Amb la col·laboració de TV3

Estrena als cinemes el thriller "No mataràs", amb Mario Casas i Milena Smit

Mario Casas i Milena Smit protagonitzen "No mataràs", la pel·lícula dirigida per David Victori que s'estrena el divendres 16 d'octubre a la gran pantalla. Podria una bona persona arribar a matar algú? El film posa a prova aquesta pregunta.

El divendres 16 d'octubre s'estrena a les sales de cinema "No mataràs", el thriller de David Victori, amb la participació de TV3, en què ens veiem xuclats per una situació aterradora que ens transformarà per sempre.

Mario Casas  ("El fotògraf de Mauthausen", "Contratiempo", "Ismael") és Dani, un bon noi que durant els últims anys de la seva vida s'ha dedicat a cuidar el seu pare malalt. Quan el seu pare es mor, decideix reprendre la seva vida i marxa a fer un viatge llarg en què coneix Mila (Milena Smit), una jove tan inquietant com inestable, que convertirà aquella nit en un autèntic malson. Les conseqüències d'aquella trobada portaran en David a tal extrem, que es plantejarà coses que mai hagués pogut imaginar.

 

Victori volia escriure sobre una situació en què el protagonista es veu atrapat en una experiència que l'arrossega sense elecció. Una història totalment empàtica que faci que t'identifiquis amb en Dani i amb la situació, que pensis com ell pensa, que sentis el que sent i que et faci decidir abans que ho faci el protagonista.

Quan em vaig posar a treballar en  "No matarás", volia que la història d'aquesta pel·lícula  fos la resposta a la flama que va encendre la meva imaginació: podria una bona persona, una persona corrent, com qualsevol de nosaltres, arribar a matar algú?

La  resposta és "No mataràs", una trama per la qual David Victori ha comptat amb la col·laboració de Jordi Vallejo i Clara Viola, guionistes tots tres d'aquest thriller de morts i tatuatges que passa al Poblenou, lluny de la Barcelona turística, però també un barri ple de bellesa i dinamisme.

No mataràs
No mataràs", nova pel·lícula protagonitzada per Mario Casas

Junt amb Mario Casas i la debutant Milena Smit, trobem a Elisabeth Larena (Laura), Fernando Valdivielso (Ray), Javier Mula (Berni), Aleix Muñoz (Delgado) i Andreu Kreutzer (Fornido), que completen el casting del film.

 "No mataràs" és una producció de FILMAX, amb la participació de TV3, TVE i Movistar

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut