Carme Ruscalleda i Nani Roma
Carme Ruscalleda i Nani Roma
Estranyes parelles

Carme Ruscalleda i Nani Roma, una parella que dona gas

El dimecres 2 d'agost, a les 22.55, TV3 torna a parar taula en un lloc de postal amb un dinar excel·lent i dos convidats que saben que van a un àpat, però no amb qui el compartiran. Aquests són els ingredients d'"Estranyes parelles", el nou programa de converses de TV3, produït i presentat per Llucià Ferrer.

Toros, botiguers de diners, fuets, diamants de sang, becaris i bicicletes restaurades. Aquests són alguns dels conceptes que apareixen en la conversa d'aquesta estranya parella, la cuinera Carme Ruscalleda i el pilot Nani Roma.

 

El programa

 

"Estranyes parelles" busca que els convidats surtin del seu registre habitual i es mostrin al natural, sense xarxes, i siguin descoberts per l'espectador. Per això se'ls deixa sols, sense presentador. Només dues persones que no es coneixen i que han de descobrir-se mútuament i deixar que la conversa els porti allà on els interessi.

En Llucià fa de no-presentador i és l'encarregat de portar els convidats fins al lloc on han de menjar. Els porta en cotxe, un per un, i s'aprofita el trajecte perquè en Llucià xerri amb tots dos convidats. Un cop l'àpat ja està a punt, en Llucià els presenta i es retira. S'hi reincorpora al final de l'àpat, per fer els cafès i rematar la conversa.

Què els importa de veritat? Què els interessa? Com funciona aquest experiment de fer una cita a cegues per conversar? Un cantant parlant de depilació femenina, una escriptora explicant el moment en què la seva filla s'assemblava a Déu, un actor porno parlant d'educació, un pilot parlant de la felicitat…

Tot això es descobrirà, aquest estiu, a "Estranyes parelles", un programa per recuperar el plaer per la conversa.

Anar al contingut