Cristina Brondo presenta "Estàs igual!"
Cristina Brondo presenta "Estàs igual!"

Presentat per l'actriu Cristina Brondo, "Estàs igual!" és un programa de televisió original, emotiu i sorprenent en què els protagonistes tindran l'oportunitat de retrobar-se amb el seu passat. L'objectiu de cada capítol serà repetir una fotografia de grup que es va fer anys enrere. Les persones que protagonitzaran el programa es van perdre la pista fa molt de temps i, per aconseguir reunir-les, caldrà investigar, viatjar i convèncer-les. Pel camí, "Estàs igual!" descobrirà com han canviat les vides dels protagonistes, comprovarà si tots afronten amb la mateixa il·lusió la retrobada i també retratarà l'època en què es va fer la fotografia.

Serà un viatge emocional ple d'humor i de complicitat, amb imprevistos i sorpreses, que tindrà com a meta final repetir la mateixa instantània, al mateix lloc i amb les mateixes persones, uns anys després de la imatge original.

"Estàs igual!" és una producció de TV3 amb Espurna Visual, del Grup Lavínia, que adapta el format original de la televisió danesa "Get the Picture", amb la incorporació d'una presentadora que té un paper molt important en el programa.

Més de vint anys després del seu debut televisiu amb la sèrie "Poblenou", Cristina Brondo torna a TV3 amb la missió d'acompanyar els protagonistes de cada programa en la seva recerca i sent testimoni de tot el procés fins que aconsegueixin reproduir
avui la imatge antiga.

Anar al contingut