Jordi Sánchez i Joel Joan s'han retrobat a TV3
Jordi Sánchez i Joel Joan s'han retrobat a TV3
El gran moment de "40 anys i una nit"

"Estàs igual que sempre, tio": el retrobament de Joel Joan i Jordi Sánchez

Els actors que van donar vida al David i al Lopes a "Plats bruts" s'han reunit per recordar la mítica sèrie en la gala de celebració dels 40 anys de TV3

"Hosti, com la vam clavar amb 'Plats bruts'". "I no la volien!". En els 40 anys de TV3 hi hagut moltes sèries i molts personatges mítics, però sens dubte, dos dels més recordats i estimats són els del Lopes (Jordi Sánchez) i el David Güell (Joel Joan), de "Plats bruts". S'han retrobat en la gala per celebrar el quaranté aniversari de TV3, "40 anys i una nit".

 

"Estàs igual que sempre, tio" li ha dit Joel Joan a Jordi Sánchez. "Perquè als 33, quan fèiem 'Plats bruts', ja semblava que en tinguessis 60..." Amb una cervesa, com les moltes que van compartir al bar Maurici, els dos actors han recordat els inicis de la sèrie. "Mira que no la volien" ha dit Sánchez, "dos anys fent excursions aquí" per convèncer la direcció de la cadena.

I la van convèncer. 25 anys i 47 reemissions després, "Plats bruts" segueix sent un èxit i forma part de l'imaginari col·lectiu de moltes generacions. I ha marcat la carrera professional dels dos protagonistes. "No sé per què després hem continuat fent coses, perquè no calia. Te n'adones? La gent et continua parlant de 'Plats bruts'", ha comentat Joel Joan.

 

Capítols i personatges inoblidables

"Mira, mira! Dec estar dient això de la pilota!" Durant la conversa els protagonistes de la sèrie han pogut veure imatges i recordar algun capítol inoblidable com "Tinc un dia normal", l'episodi on el Lopes i el David feien tot el possible per passar el Nadal com qualsevol altre dia.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

 

"Aquest capítol... Quina energia que teníem. Es nota que érem joves en aquell moment. Mare de Déu Senyor." ha comentat Joel Joan. I han recordat també altres personatges de la sèrie, com el de la iaia Asunción, interpretat per Mercè Comes.  "Està estupenda" ha sentenciat Jordi Sánchez. "Aquí la Comes devia tenir l'edat que té ara. L'hi vaig dir l'altre dia, que me la vaig trobar" en una entrevista a 'Col·lapse'".

El retrobament ha deixat els dos actors amb ganes de més. "Escolta, ens hem de tornar a veure, eh?" ha dit el David. "Ens hem de tornar a veure", ha confirmat el Lopes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut