L'entrevista improvisada dels dimarts

Gira la ruleta i Judit Martín es marca improvisacions delirants a l'"Està passant"

La deus haver vist fent imitacions al "Polònia" i la deus haver sentit a la ràdio encarnant mil veus i personatges. I aquesta temporada a l'"Està passant", l'actriu Judit Martín entra cada dimarts al plató sense saber a la pell de qui es posarà a l'entrevista improvisada

La Judit Martín és lliure, divertida i provocadora. Com a mínim aquesta és la percepció des del sofà de casa, com a espectadors de la secció  "Entrevista improvisada" de l'"Està passant". A l'inici del programa, el Toni Soler juga a la ruleta amb quatre personatges a l'atzar que ella haurà d'imitar en funció del que indiqui la fletxa. Sempre és el mateix: una mà innocent (o directament la del Toni Soler) fa girar la sort i una agulla marca una cara. La Judit no s'immuta, la seva reacció és gairebé passiva davant el repte immens que suposaria per a qualsevol. Però ella està tranquil·la. Té 5 minuts per vestir-se, maquillar-se i ficar-se en el personatge. I després, fa l'aparició estel·lar a plató.

Ha interpretat la Monna Lisa de Leonardo, Yoko Ono, Pablo Escobar, la reina Elisabet IIKim Kardashian o Vladímir Putin, entre d'altres. L'últim personatge que ha encarnat és una espectacular Llibertat guiant el poble, del pintor francès Eugène Delacroix. Un nom del qual, per cert, parlen tots els fans de la Rigoberta Bandini i del seu "Ay Mamá".

La Judit Martín està feta a prova de bales, capaç de superar qualsevol repte i pregunta incòmoda que li puguin fer el Toni Soler o el Jair Domínguez. La nova secció de l'"Entrevista improvisada" marca la diferència perquè aconsegueix enganxar l'audiència durant vint minuts i fa que, quan s'acaba, en vulguis més. 

La capacitat d'improvisació, com explica en una entrevista recent a Quan arribin els marcians, és haver fet hores de vol i "haver-la cagat molt."

 

Però quan la Judit surt a escena es nota que fa la feina que més li agrada, que la gaudeix, i que la confiança que té en ella mateixa se l'ha guanyat a pols. La ruleta de l'"Està passant" seguirà girant cada dimarts amb la Judit i nosaltres la seguirem, per repassar la història a través de mil personatges més. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut