Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Està passant, a les xarxes socials

El vídeo de l'"Està passant" amb Alonso-Cuevillas que ho ha petat a Twitter

Així es va pensar i gravar el vídeo de Jaume Alonso-Cuevillas repassant el guió de l'"Està passant" que aquesta setmana ha triomfat a Twitter.

El tuit amb el vídeo en el que Jair Domínguez i Òscar Andreu repassaven el guió amb Jaume Alonso-Cuevillas s'ha convertit en el tuit de la setmana: Més de 2.300 retuits, més de 240 comentaris i més de sis mil usuaris que van fer clic a "m'agrada". Un contingut creat exclusivament per a les xarxes socials que va néixer amb una idea improvisada que va resultat ser tot un èxit. 

Idees que evolucionen

Dimarts al matí, l'equip de l"Està passant" havia demanat a attrezzo unes togues i altres complements per fer l'habitual vídeo vespertí amb el Jair Domínguez i l'Òscar Andreu que cada tarda publica a les xarxes socials del programa. Volien resoldre dubtes sobre justícia i aquesta era la crida que llançaven a mig matí:

 

La realitat supera el guió

La Dolors Boatella, la responsable de les xarxes socials i mems del programa, va veure a Twitter que l'advocat Jaume Alonso-Cuevillas venia al "Tot es mou" i se li va encendre la bombeta. Qui millor que ell per protagonitzar un vídeo sobre justícia per llançar a xarxes? L'equip del programa va parlar amb producció i amb ell mateix, i va acceptar de seguida. Així que van preparar el guió i la gravació amb la rapidesa i l'agilitat que els caracteritza.

 

La idea inicial era que Alonso-Cuevillas repassés el guió amb en Jair i l'Òscar. Des del principi es va mostrar molt interessat en el guió on la Dolors li va fer algunes annotacions i suggeriments, però la veritat es que no van ser necessaris.

"Li vaig dir que no patís, que en Jair i l'Òscar l'embolcallarien, però va resultar ser una autèntica estrella de l'humor i va improvisar grans acudits. Va ser un plaer poder comptar amb la seva participació i ja li hem dit que pot venir cada dia." - Dolors Boatella, responsable de xarxes socials i mems del programa

La gravació va anar tan bé que Jaume Alonso-Cuevillas té les portes de l'"Està passant" obertes per quan vulgui tornar. 

 

Les reaccions a Twitter

Després de publicar el tuit amb el vídeo, el resultat va ser aquest:

 

I a banda de retuits, Twitter es va omplir de comentaris d'usuaris dient que els havia agradat molt el vídeo i la interpretació "estel·lar" d'Alonso-Cuevillas i fins i tot hi ha haver qui va suggerir que la propera vegada el convidessin al plató. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut