El "Moment Cruanyes" d'"Està passant"
El "Moment Cruanyes" d'"Està passant"
Està passant

El perfil més espontani de Toni Cruanyes a les connexions d'"Està passant"

Les connexions de tota una temporada de l'"Està passant" donen per molt! Tenim un perfil força acurat del nostre conductor de TN, Toni Cruanyes.

Toni Cruanyes, a qui cada dia veiem al capdavant del "Telenotícies vespre", va néixer a Canet de Mar un 8 de setembre, Dia Internacional del Periodista (casualitat?), té sintonitzat el 324 al canal número 4 del televisor de casa i es fa cada dia el nus de la corbata tot sol. Són alguns dels detalls sobre el conductor del TN que sabem gràcies al "Moment Cruanyes", la connexió en directe que "Està passant" ha fet des que va començar la temporada amb en Cruanyes per avançar els continguts del telenotícies. Aquest espai s'ha acabat convertint en una mena de secció dins del programa (força popular entre l'audiència, per cert), en què Toni Soler i Òscar Andreu han aprofitat per fer-li preguntes, de tot tipus, amb l'objectiu d'elaborar el seu perfil personal.

El "Moment Cruanyes" ens ha permès saber, per exemple, que en Toni té una trententa de corbates a casa, que no sap cuinar o que és verge, segons el zodíac. Li han fet preguntes que, en molts casos, l'han descol·locat, perquè, tal com confessa ell mateix, mai li han avançat res i ha hagut d'improvisar. I el cert és que alguns dels temes proposats són ben curiosos:

"No em deien res. Tot era sorpresa. Durant l'estona de la publicitat fèiem la connexió tècnica per comprovar que tot estava bé, fèiem broma, el públic hi intervenia. Jo sí que els deia la notícia que explicaria perquè si era molt seriosa intentàvem després no fer la pregunta. Jo sempre he contestat dient la veritat. Però he intentat no dir coses gaire compromeses." - Toni Cruanyes

 

Malgrat ser un context diferent al que normalment està acostumat en Cruanyes, se n'ha sortit força bé i, de fet, s'ha pogut mostrar com és ell. S'ha de dir, però, que al principi li feia una mica de por poder dir coses "poc adequades per a algú que presenta les notícies".

"No és el meu registre habitual, però potser és més natural que quan explico les notícies perquè el posat del presentador de les notícies és necessàriament molt seriós. En canvi, durant aquella estona, soc bastant jo. Fa molta gràcia quan les preguntes són coses domèstiques, sobre qui cuina a casa, si vas en bicicleta o no..." - Toni Cruanyes

 

Capítol especial: anècdotes de l'Erasmus de Toni Cruanyes

"Les anècdotes de l'Erasmus de Toni Cruanyes" va esdevenir una secció especial del "Moment Cruanyes", que va durar diversos dies i mereix una menció especial. Toni Soler va aprofitar la descoberta per intentar esbrinar detalls sucosos d'aquesta estada i va donar lloc a moments tan divertits com aquests:

 

Òscar Andreu se n'ha anotat tots els detalls i ja gairebé té a punt la biografia secreta de Toni Cruanyes. Esperem veure-la al setembre, però mentrestant, aquí teniu alguns dels millors moments, segons ell mateix:

 

A les xarxes...

#MomentCruanyes és l'etiqueta que recull a Twitter moltes de les connexions que s'han fet al llarg de la temporada. Força usuaris n'han gaudit i s'han declarat fans d'aquest moment:

 

Més Cruanyes: la imitació de "Polònia"

No podem completar el perfil de Toni Cruanyes sense afegir-hi la imitació que en fan a "Polònia", a càrrec de l'actor David Marcé:

Cruanyes reconeix que se sent "una mica aclaparat de sortir en tantes finestres diferents i amb tants registres" i sobretot "amb el descontrol d'estar en mans algú com és un imitador":

"No ets tu, però la gent té una certa percepció que siguis tu també. Però m'ho agafo amb força esportivitat i la veritat és que crec que tant al "Polònia" com a l'"Està passant" em tracten amb molt carinyo. Se'm fa estrany veure'm reflectit, però entenc que és com em veu la gent. I el David Marcé, que és l'actor que fa de mi del "Polònia", que el conec una mica, ha trobat bastant el personatge." - Toni Cruanyes

I a partir del dilluns 30 de juliol, podreu tornar a veure alguns dels "Moments Cruanyes" al nou programa "TV3xuntub".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut