Més de mig milió d'usuaris únics al setembre

Esport3.cat, rècord històric d'audiència a internet

El web d'esports de TV3 i Catalunya Ràdio tanca el setembre amb més de mig milió d'usuaris únics, un 74% d'increment respecte a les xifres del setembre passat

El web Esport3.cat ha batut el seu rècord d'audiència històric aquest mes de setembre amb 502.554 usuaris únics, segons dades internes d'Adobe Analytics. Aquestes xifres suposen un increment del 74% respecte al mes de setembre de l'any passat, una xifra de rècord que evidencia la tendència a l'alça de l'aposta digital esportiva de TV3 i Catalunya Ràdio el 2020, tot i l'aturada de les competicions esportives per la COVID-19.

La notícia més llegida el més de setembre ha estat la desqualificació de Djokovic de l'Open dels EUA amb més de 60.000 pàgines vistes. I el segon contingut més llegit a internet és el seguiment del mercat de fitxatges de futbol, amb 57.000 pàgines vistes.

Consum de vídeo digital

Pel que fa al directe del canal Esport3, al setembre ha estat vist per 87.000 usuaris únics. És un 25% més que el mes de setembre de l'any passat i és la millor audiència en directe dels últims 18 mesos.

El consum de vídeos esportius també ha destacat al setembre. El vídeo més vist ha estat el protagonitzat pel guanyador de la Marató de Moscou, que va fer un gest ofensiu a un rival a la línia d'arribada.

 

El segon lloc del rànquing és per al programa "Zona Zaping" del 4 de setembre.

 

Èxit també a les xarxes socials

Aquestes xifres queden reforçades pel creixement a les xarxes socials d'Esport3: Twitter (161.000 seguidors), Facebook (157.000) i Instagram (27.000).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut