Diumenge, a partir de les 19.00

"Especial eleccions 27S", a TV3 i el 3/24

Seguirem el sondeig, l'escrutini i analitzarem els resultats de les eleccions al Parlament en un programa especial

TV3 emetrà diumenge un especial amb connexions per tot el territori per informar puntualment de tota l'actualitat de la jornada electoral. Aquest especial, presentat per Lídia Heredia, Carles Prats, Toni Cruanyes i Agnès Marquès, incorporarà tecnologies innovadores que permetran veure els resultats com mai s'han vist fins ara. En aquest vídeo podeu veure'n un avançament.

A les 20.00 es farà públic "El sondeig de TV3", que elaborarà l'empresa TNS, a partir de més de 30.000 entrevistes a peu d'urna a tot Catalunya. Cal destacar que aquest serà l'únic sondeig de la nit electoral d'aquestes característiques.

A partir de les 20.30 i fins a les 23.30, "Els resultats", que s'explicaran amb un grafisme pioner des de dins de l'hemicicle i a l'escala d'honor del Parlament. Es mostraran per primer cop els escons reals del Parlament amb el color de les formacions guanyadores i virtualment es veuran alguns dels diputats que s'hi asseuran.

També es podran veure els resultats de tots els municipis de Catalunya a través d'un mapa gegant situat a l'escala d'honor del Parlament.

Es donaran els resultats al segon i a través d'un complex sistema d'edició automàtica de titulars se seguirà el detall de l'escrutini.

TV3 serà en directe a totes les seus de les formacions a Catalunya, a Madrid, Brussel·les... i allà on sorgeixi la notícia a les capitals europees.

De les 22.30 a la 01.00 serà el temps d'anàlisi. Un representant de cada una de les formacions que hagin obtingut resultats seuran a la taula del Parlament per discutir i analitzar els resultats que hagin tret. També s'entrevistarà tots els principals protagonistes de la nit i s'ensenyaran les portades dels diaris de l'endemà.

Alguns dels convidats del programa seran: Ernesto Ekaizer (periodista), José Antich (periodista), Lluís Orriols (doctor en Ciència Política per la Universitat d'Oxford), José Domingo (advocat i activista de plataformes a favor de la unitat d'Espanya) i Bel Olid (escriptora i presidenta de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana). També hi intervindran, entre d'altres, Josep M. Martí Rigau, director del programa "Parlament" de TV3; Pere Bosch, que seguirà els debats i les notícies a la xarxa, i Lluís Fatjó-Vilas, director de TNS, l'empresa que elaborarà el sondeig.

"Especial eleccions 27S" està dirigit per Dani Bramon, amb direcció de realització de Paulí Subirà i producció executiva de Roser Gispert.

A més, a l'Especial 27S del portal 324 es pot seguir tota la informació i els vídeos relacionats amb les eleccions.

Anar al contingut