CONDICIONS PARTICIPACIÓ – ESPAI TERRA ESTIU 2017

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (en endavant CCMA) organitza un concurs que premiarà seguidors del programa de televisió "Espai Terra Estiu 2017" que participin en el programa. Els interessats podran participar mitjançant l'enviament de fotografies o vídeos de les platges on passin les vacances.


L'acció de participació es regirà per les següents bases:

1.    Dates de participació
Els interessats podran participar des del dia 26 de juny al 1 de setembre

2.    Requisits i mecànica
Les persones que vulguin participar en la present acció promocional, ho podran fer a través de la següent via:
·    Enviament de fotografies o vídeos de platges on passin les vacances o on hi estiguin al número de whatsapp 671 778 337
·    Les fotografies o vídeos han d'estar enregistrats per un mateix i no es permeten que siguin reenviaments o continguts de terceres persones.
·    Si apareixen persones a les fotografies serà imprescindible comptar amb el consentiment per a l'enviament d'aquestes a l'espai terra, i en el cas d'imatges de menors, del consentiment dels seus pares o tutors.
Nomes podran participar-hi persones majors d'edat.
El contingut es publicarà juntament amb el nom indicat per la persona en el seu whatsapp.

3.    Tractament de les dades:
La CCMA informa que la informació facilitada únicament servirà per publicar les fotografies i els vídeos com s'indica en aquestes bases i amb la finalitat de poder gestionar aquesta acció de participació. Trobareu la informació específica en la nostra https://www.ccma.cat/avislegal/proteccio-de-dades/

4.    Condicions generals de participació:
El participant accepta expressament les condicions generals de participació que es publiquen al nostre web i en especial pel que fa als continguts enviats.

Anar al contingut