Anar a la navegació principal
Art i cultura

Voteu el vostre llibre per Sant Jordi (i la millor portada)!

S'acosta Sant Jordi, i potser ja tenen decidit quins llibres regalaran o es compraran aquest any. Doncs, si els volen votar, ja ho poden fer en el concurs que convoca, per sisè any consecutiu, Òmnium Cultural, sota el títol "La Llança de Sant Jordi"

S'acosta Sant Jordi, i potser ja tenen decidit quins llibres regalaran o es compraran aquest any. Doncs, si els volen votar, ja ho poden fer en el concurs que convoca, per sisè any consecutiu, Òmnium Cultural, sota el títol "La Llança de Sant Jordi". Es tracta de triar el llibre favorit en tres categories --ficció, no ficció, i infantil i juvenil-- entre prop de tres-centes propostes; i, a més, votar també per la portada més bonica de l'any.Entre tots els participants se sortejaran lots de llibres i entrades per assistir a la festa en què s'anunciaran els resultats. La Llança de Sant Jordi, a més d'una enquesta, es defineix com un aparador web on es poden conèixer les principals novetats editorials de l'any. L'organitza Òmnium Cultural, juntament amb l'Associació d'Editors en Llengua Catalana.
Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa.

L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio.

Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit... 

També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007.

Premis:

L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC).

El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet.

I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog

Últims posts