Anar a la navegació principal
Blogs

Un Parlament interactiu

L'Espai Internet visita el Parlament de Catalunya. Aquesta setmana s'ha posat en marxa Parlament 2.0, un complet catàleg d'opcions de participació que inclou les principals xarxes socials

L'Espai Internet visita el Parlament de Catalunya. Aquesta setmana s'ha posat en marxa Parlament 2.0, un complet catàleg d'opcions de participació que inclou les principals xarxes socials. Dóna accés a un canal de YouTube, amb 126 reportatges i entrevistes, i té perfils propis a Twitter i Facebook -on ja té més de 500 amics- amb informació puntual de totes les activitats parlamentàries. A més, ofereix moltes eines útils, com ara un traductor, l'opció de fer preguntes al president Ernest Benach i enllaços a tots els blogs dels parlamentaris que en tenen. Una bona opció, doncs, per connectar, literalment, els polítics amb la ciutadania.


ALTRES ENLLAÇOS

Facebook d'Ernest Benach
Blogs i Twitts dels parlamentaris catalans
Congreso de los diputados
El Senado
The scottish Parliament
Assemblée nationale du Québec
Parlament wallon de Bèlgica
Parlament flamenc de Bèlgica
Parlament Europeu
L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, a la Web 2.0 (Facebook, Canal Youtube, etc)
La UE a Catalunya i les Illes Balears
Tweetcongress - El Congres dels Estats Units, al Tweeter
Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts