Anar a la navegació principal
Dades i xifres

Tota la informació municipal

Volen accedir a tota la informació que generen els ajuntaments catalans? Doncs han de visitar canalajuntament.cat, una nova web que publica totes les novetats dels 1.000 municipis de Catalunya

Volen accedir a tota la informació que generen els ajuntaments catalans? Doncs han de visitar canalajuntament.cat, una nova web que publica totes les novetats dels 1.000 municipis de Catalunya. La informació s'organitza d'una manera molt clara i accessible, i permet trobar totes les notícies i les notes de premsa. A través d'un mapa del territori també es pot trobar l'enllaç a la web de qualsevol ajuntament, i a les seves dades estadístiques. I en un altre apartat es destaquen els consistoris que difonen la seva activitat a les xarxes socials.Canalajuntament.cat és el projecte final de postgrau de Marc Surera, de Llagostera, en la primera edició del postgrau de Periodisme Multimèdia de la UOC amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Notícies ACN. De fet, a més d'una web d'informació, és un servei que s'ofereix als ajuntaments amb menys recursos per professionalitzar la seva comunicació externa.


Anar al contingut

Espai internet

Benvingut al blog de l'"Espai internet", el microprograma sobre la xarxa que s'ha emés durant onze anys, fins al juny de 2018, els diumenges, després del Telenotícies Cap de Setmana de TV3. Ara, seguim a la xarxa. L'"Espai internet" l'han elaborat els periodistes Jordi Aguilera i Antonio Novella, amb muntatge de Rubén García Perdomo, Jordi Canadés i Alex Fazzio. Aquest blog de l'"Espai internet" vol servir de corretja de transmissió entre aquells que l'hem fet i el públic al qual s'ha adreçat: els internautes. Podreu trobar-hi els webs més útils, els més curiosos, els blogs més interessants, el més nou a la xarxa i també el més divertit...  També els vídeos, els textos i els enllaços referents a totes les propostes que us hem anat fent des de la primera emissió, l'1 d'abril de 2007. Premis: L'Espai Internet va ser guardonat, el setembre de 2012, amb el Premi d'Excel·lència en l'Àrea de Divulgació de les TIC, en l'apartat de Televisió, pel Col·legi d'Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC). El gener de 2011 el blog de l'"Espai internet" ja havia estat reconegut amb el Vè Premi de Periodisme TECNALIA en la categoria d'Internet. I un any abans, amb el Premi Blocs Catalunya 2010 en la categoria de Noves Tecnologies.

Cerca posts del blog
Últims posts